Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 27. týden

Héctor Bellerín © thesun.co.uk

Hvězda Arsenalu má namířeno do Serie A. Arsenal naopak pracuje na příchodu zvučné posily. O bývalého hráče Liverpoolu je velký zájem mezi velkokluby. Útočník Chelsea si vybírá mezi třemi nabídkami.

Bellerín má posílit Inter

Héctor Bellerín je na odchodu z Arsenalu, jeho novým působištěm by se měl stát Inter Milán. Italský celek pracuje na získu krajního obránce formou hostování s následnou opcí na trvalý přestup.


Bellerín si měl plácnout s Interem.

Ta by měla činit 20-25 milionů eur. Bellerín dříve figuroval v hledáčku španělských gigantů Barcelony a Atlética Madrid, nakonec to vypadá, že se vydá na Apeninský poloostrov, kde se o něj zajímal také Juventus Turín.

Arsenal má posílit White

Ben White by již brzy měl být představen coby nová posila londýnského Arsenalu. Gunners se již měli s mladým anglickým reprezentantem, jenž patří Brightonu, dohodnout na podmínkách smlouvy.


White by měl v budoucnu táhnout obranu Arsenalu.

White zaujal Arsenal již v sezoně 2019/2020, kterou strávil na hostování v tehdy ještě druholigovém Leedsu United. Dobře si vedl i v uplynulém ročníku v dresu Brightonu již v Premier League.

Ings odmítl prodloužit, v hledáčku ho mají velkokluby

Danny Ings je oporou Southamptonu, Svatí se jej proto snaží udržet. Předloženou nabídku nového kontraktu měl anglický útočník ovšem odmítnout s tím, že by rád přestoupil do věhlasnějšího celku.


Ings by rád přestoupil do většího celku.

Kolem někdejšího hráče Liverpoolu krouží Manchester City, Manchester United i Tottenham Hotspur. Southampton nicméně Ingse nemá v plánu uvolnit a ten si tak možná bude muset počkat až do příštího léta, kdy mu vyprší smlouva.

Tři zájemci o Abrahama

Tammy Abraham prý nefiguruje v plánech německého manažera Thomase Tuchela a v létě nejspíš opustí Chelsea. O to, že by o jeho služby nebyl v Premier League zájem, se ale rozhodně bát nemusí.


Abraham má z čeho vybírat.

O služby anglického střelce stojí hned trojice klubů, k dosavadním největším zájemcům Leicesteru City a West Hamu United se nyní měla připojit rovněž Aston Villa. A Abrahamova cenovka? Prý minimálně 45 milionů eur.

Anglické celky se perou o Delaneyho

Thomas Delaney podával vynikající výkony na Euru, zaskvěl se i proti české reprezentaci. Středopolař Borussie Dortmund by si tak mohl vyzkoušet anglickou Premier League, kde je o něj velký zájem.


Delaney před přesunem do Anglie?

Dánského reprezentanta chtějí v Southamptonu, Crystalu Palace či Norwichi City. Delaney má v Dortmundu kontrakt, který je platný ještě na jednu sezonu. Bude-li jej chtít Borussia zpeněžit, musí to udělat letos.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Kratas

17.07.21, 13:30

0 0

Pokud Bellerín odejde, tak má Arsenal zásadní problém. Abraham by určitě měl jít. V Chelsea nedostane příležitost, pokud dorazí Halaand či Kane