Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 26. týden

Reece James © google.com

Pep Guardiola chce Chelsea přetáhnout její mladou oporu. AC Milán dojednává příchod hvězdy z Premier League. Barcelona má zájem o hráče Chelsea. Arsenal si vyhlédl novou posilu v Benfice Lisabon.

Barcelona se zajímá o Alonsa

Marcos Alonso je na odchodu z londýnské Chelsea, vrátit by se mohl na Pyrenejský poloostrov. O španělského levého beka bude podle informací El Mundo Deportivo v nejbližší době usilovat Barcelona.


Alonso v Chelsea nejspíš skončí.

Alonso je s odchodem z Chelsea spojován již delší dobu, dříve se o jeho služby zajímalo Atlético Madrid. Jasné každopádně je, že krajní obránce nouzi o nabídky mít rozhodně nebude.

Manchester City chce Chelsea přetáhnout Jamese

K zajímavému přestupu by mohlo dojít mezi konkurenty Chelsea a Manchesterem City. Manažer Citizens Pep Guardiola by totiž ve svém týmu velice rád přivítal Reece Jamese, jenž je hráčem Blues.


James je miláčkem fanoušků Blues.

Mladý pravý obránce si v Chelsea vydobyl místo v základní sestavě a dokonce se podíval s anglickým týmem na Euro. Pokud by jej Guardiola chtěl skutečně získat, muselo by vedení Manchesteru City zřejmě sáhnout pořádně hluboko do kapsy.

AC Milán dojednává příchod Jamese Rodrigueze

James Rodriguez zřejmě opustí Everton, jeho novým působištěm se má stát AC Milán. Italský klub se již s kolumbijským fotbalistou měl dohodnout na tříleté smlouvě s roční gáží ve výši 5 milionů eur plus bonusy.


James Rodriguez asi v Evertonu skončí po pouhé jedné sezoně.

Everton má za svou hvězdu vyinkasovat asi 10 milionů eur. James Rodriguez přitom k Toffees dorazil teprve vloni z Realu Madrid, do klubu si jej přivedl manažer Carlo Ancelotti, jenž od nového ročníku usedne na střídačku Bílého baletu, kde už dříve působil.

Tottenham může posílit Tomiyasu

Japonský pravý bek či stoper Takehiro Tomiyasu má namířeno do Tottenhamu Hotspur. Londýnský celek již započal rokování o přestupu s italskou Bolognou, za niž hráč nastupuje od léta 2019.


Tomiyasu zaujal vedení Tottenhamu.

22letý reprezentant Japonska už si v Serii A stačil udělat jméno, vloni o něj usiloval například slavný AC Milán. Tomiyasu disponuje na Japonce nezvyklou výškou, měří totiž 188 centimetrů a je velmi urostlý, takže by v Premier League mohl prorazit.

Tavares v hledáčku Arsenalu

Nuno Tavares se zamlouvá představitelům Arsenalu, ti už podle všeho měli zahájit jednání o přestupu s Benficou Lisabon, která je zaměstnavatelem 21letého portugalského obránce a reprezentanta do 21 let.


Tavares je velmi talentovaným hráčem.

Tavares působí v A-týmu Benficy od července 2019, v uplynulém ročníku už patřil mezi opory tradičního celku. Není proto divu, že se o něj zajímá i tak věhlasný klub, jakým je Arsenal.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Kratas

06.07.21, 20:04

0 0

Jsem zvědav, jestli se Arsenalu podaří někoho koupit před startem sezony. Myslím, že Gunners by měli posilovat z většiny klubů nejvíce. Zatím tedy žádný zázrak... Kapitola sama o sobě jsou pak nákupy Manchesteru City :/

Jakub

08.07.21, 10:34

0 0

Tavares je v Londýně a měl by být v karanténě, očekává se že s týmem poletí příští týden do Skotska, na druhou stranu on je pouze backup za Tierneyho. Lokonga by měl být taky velice blízko ale tam je obtížné říct, jestli je to hráč do rotace nebo do základu, vzhledem k jeho přednostem a stylu hry. U Whitea se taky píše, že by měl přijít ale dotáhnout by se to mělo po Euru. Další jména jsou zatím víceméně spekulace. Posilovat musíme, nevím na kolik bych si troufl tvrdit, že nejvíc, my potřebujeme hlavně přivést specifické hráče pro to, co chce Arteta hrát, v tom je to složitější. Artetovi vcelku funguje defenzivní strana hry, měli jsme docela slušný Build-Up se Xhakou, ale Xhaka je asi na odchodu, to celou věc trošku komplikuje, zlepšit by to měl White. Problém pro nás byl ve finální třetině hřiště, tam by to chtělo kreativního záložníka. Jinak konec sezóny jsme měli vcelku povedený, problém byl do vánoc kde jsme hráli bez kreativního záložníka a měli jsme problémy v kabině, ty zmizeli spolu s Ozilem, Mustafim a dalšími hráči.