Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 25. týden

Ramos a Varane © google.com

Manchester United neúspěšně jednal se Sergiem Ramosem, nyní se chce zaměřit na jinou hvězdu Realu Madrid. Liverpool si vyhlédl případné náhrady za Salaha s Firminem. Arsenal se přidal do fronty zájemců o pravé křídlo, které je horkým zbožím.

Varane v kontaktu s Manchesterem United

Raphaël Varane má v Realu Madrid kontrakt už jen na jedinou sezonu a je veřejným tajemstvím, že o podpis nové smlouvy nemá zájem. Francouzský stoper by si prý rád zahrál anglickou Premier League.


Varane uvažuje o změně.

To by se mu mohlo vyplnit v dresu Manchesteru United. Dle nejnovějších informací mají zástupci Red Devils v příštích dnech zahájit jednání s Varanem, jenž by tak mohl napodobit Sergia Ramose a odejít během léta z Realu.

Nahradí Salaha Berardi?

Mohamed Salah koketuje s myšlenkou opustit Liverpool, zájem o něho totiž hlásí Real Madrid, Barcelona nebo PSG. Reds tak začínají pomalu přemýšlet, kdo by jej na pravém křídle mohl nahradit.


Berardi v létě nejspíš opustí Sassuolo.

Jednou z variant má být Domenico Berardi. Opora italského Sassuola září v barvách Squadry Azzury na mistrovství Evropy a dle plátku La Gazzetta dello Sport by právě on mohl být tím, kdo Egypťana případně v Liverpoolu nahradí.

Reds uvažují také o Isakovi

Dalším hráčem, který na Euru ukazuje své kvality, je i Alexander Isak, mladý švédský kanonýr, jenž má za sebou vydařenou sezonu v dresu Realu Sociedad. Někdejší talent Borussie Dortmund tak poutá pozornost velkoklubů.


Isak dokazuje, že mu bude patřit budoucnost.

V případě, že by z Anfield Road odešel Firmino, se jej údajně bude snažit získat Liverpool. Isak se má totiž hodně zamlouvat německému manažerovi liverpoolského celku Jürgenu Kloppovi.

Ramos se s United nedohodl

Podobně jako o zmiňovaného Varana měl Manchester United zájem také o služby jeho parťáka ze stoperské dvojice Realu Madrid Sergia Ramose. Anglický celek ovšem nebyl spokojen s průběhem jednání, které vedl hráčův bratr René.


Ramos odchází z Realu Madrid.

Ramos tak k United nezamíří. Španělský zadák letos po dlouhých letech opouští Real, kde je klubovou legendou. Klub mu totiž nabízel jen roční prodloužení kontraktu, zatímco Ramos si přál dvouletou smlouvu. Největší zájem o něj nyní jeví PSG a AC Milán.

Arsenal dalším zájemcem o Coronu

Jesús Corona si po vynikající sezoně v Portu může vybírat, v dresu kterého velkoklubu stráví následující ročník. Vedle Sevilly se má nyní do boje o jeho služby vložit rovněž i londýnský Arsenal.


Corona zaujal i vedení Gunners.

Mexický pravý křídelník či krajní obránce navíc zaujal i italskou Fiorentinu, která se před novou sezonou chystá výrazně posilovat. Nákup 28letého Corony má případného zájemce vyjít minimálně na 20 milionů liber.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Kratas

24.06.21, 17:23

0 0

Ramos pravděpodobně do PSG. Půjde na jistotu, chce větší šance v LM. Varane možná bude stejný. United jsou stále projektem a je tam řada otazníků...