Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 23. týden

Xhaka a Mourinho © tribuna.com

Juventus si vyhlédl hvězdnou posilu v týmu mistra Premier League. Uznávaný stoper má z Anglie namířeno do Barcelony. Mourinho si chce do Serie A přivést posilu z Arsenalu. Everton by mohl po Ancelottim převzít další slavný Ital.

Jesus přestupovým cílem Juventusu

Po Sergiu Agüerovi, jenž míří do Barcelony, by z útoku Manchesteru City mohl odejít i Gabriel Jesus. O toho podle nejnovějších informací velmi stojí Juventus Turín.


Allegri touží po Jesusovi.

Italský gigant bude dost možná hledat náhradu za Cristiana Ronalda, s nímž prý příliš nepočítá staronový kouč Staré dámy Massimiliano Allegri. Jesus má být Allegriho kandidátem číslo jedna.

Laporte může posílit Barcelonu

Aymeric Laporte byl vloni klíčovým obráncem Manchesteru City, kvůli zranění ale letos moc nehrál a na stoperské pozici se Citizens skvěle rozehrálo duo Rúben Dias - John Stones.


V kurzu je i Jesusův spoluhráč Laporte.

Laporte má proto zvažovat odchod. Jeho novým působištěm se možná stane Barcelona, kde by Laporte nejspíš vytvořil stoperskou dvojici s francouzským reprezentantem Clémentem Lengletem.

Xhaka prioritou pro AS Řím

José Mourinho by si do římského AS před novou sezonou, již začne na lavičce Giallorossi, rád přivedl Granita Xhaku, švýcarského záložníka londýnského Arsenalu, ve kterém vykonával i fuknci kapitána. 


Xhaka se může stěhovat do Říma.

Vlci jsou ochotni za Xhaku vedle finanční kompenzace poslat do Londýna také tureckého křídelníka Cengize Ündera, jenž naposledy hostoval v Leicesteru City, kde ale moc nepřesvědčil.

Pirlo na lavičku Evertonu?

Carlo Ancelotti odešel z Evertonu do Realu Madrid, na lavičce Toffees by jej mohl nahradit jeho krajan. Trochu překvapivě se prý novým manažerem liverpoolského klubu může stát Andrea Pirlo.

Vydá se Pirlo na štaci do Anglie?

Ten má na svém kontě pouze jedinou sezonu coby trenér, když v uplynulém ročníku vedl Juventus Turín. S ním si jen tak tak zajistil díky čtvrtému místu účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Silva může odejít od Citizens

Bernardo Silva možná v létě opustí kádr Manchesteru City, manažer klubu, španělský stratég Pep Guardiola, si prý jeho odchod dovede představit a nebude mu v něm vůbec bránit.

Silva nejspíš změní působiště.

O nápadníky Silva rozhodně nebude mít nouzi, zůstat může v Premier League, kde po něm pokukuje třeba Liverpool, nebo si může vyzkoušet La Ligu, kam ho láká Atlético Madrid.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.