Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 22. týden

Kieran Trippier a Ole Gunnar Solskjaer © sportbible.com

United si vyhlédli dvě posily - do obrany a zálohy. Sima v hledáčku dalšího klubu z Premier League. Chelsea má vyhlédnutou náhradu za Zoumu. Kabak opustí Liverpool, zůstat by mohl v Bundeslize.

United zvažují Trippiera

Po dvou letech strávených ve španělském Atléticu Madrid by se Kieran Trippier mohl v létě vrátit do Premier League, zájem o něj totiž hlásí Manchester United.


Trippier v dresu Atlética.

Bývalý hráč Tottenhamu Hotspur stále patří mezi oceňované krajní obránce, díky spolehlivým výkonům se podívá také na letošní Euro. Trippier v sestavě Anglie dostává přednost před hvězdným Trentem Alexanderem-Arnoldem z Liverpoolu.

Sima v hledáčku Crystalu Palace

Abdallah Sima prožil výtečný rok ve Slavii Praha a rád by se přesunul do nejvyšší anglické soutěže. Doposud se mluvilo především o zájmu West Hamu United nebo Evertonu.


Zlaté dítě Slavie Sima.

Sima by ale nakonec mohl posílit Crystal Palace. Zprávy o možném přestupu přinesl obvykle dobře informovaný novinář Fabrizio Romano, senegalský útočník bude v létě na přestupovém trhu horkým zbožím.

Kabak do Lipska?

Ozan Kabak od ledna hostuje v Liverpoolu, vedení Reds se ale rozhodlo, že po sezoně nevyužije opci na trvalý přestup, a turecký obránce se tak vrátí do Schalke 04.


Kabak v Liverpoolu pokračovat nebude.

V klubu z Gelsenkirchenu ale nevydrží dlouho, i když v Bundeslize by zůstat mohl. Získat jej do svých služeb se totiž bude snažit RB Lipsko, kde Kabak může nahradit Dayota Upamecana odcházejícího do Bayernu Mnichov.

Arambarri může posílit Red Devils

Novou posilou Manchesteru United se možná v létě stane středopolař Mauro Arambarri z Getafe. Uruguayský hráč prožívá velmi povedený ročník a přestup do velkoklubu by pro něj byl zaslouženou odměnou.

Arambarri si vysloužil pozornost Manchesteru United.

Arambarri by u United mohl nahradit ve středu záložní řady Nemanju Matiće, srbský fotbalista a bývalá opora Chelsea nebo Benficy Lisabon je prý na odchodu z Old Trafford.

Tuchel si vybral Lacroixe

Jednu posilu na post středního obránce bude v létě hledat londýnská Chelsea, manažer klubu Thomas Tuchel totiž příliš nepočítá se službami Kurta Zoumy.


Lacroix (vlevo) v akci.

Nahradit ho může například Maxence Lacroix, nadějný 21letý stoper z Wolfsburgu, jenž v Německu patří mezi komety letošní sezony. Lacroix má u Vlků kontrakt do roku 2024.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.