Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 21. týden

Sejdou se Mourinho a Van de Beek v AS Řím? © express.co.uk

Mourinho si chce do AS Řím přivést dva hráče z Premier League. Simeone lanaří do Atlética hráče Reds. Součka s Coufalem může ve West Hamu doplnit ofenzivní eso Chelsea. Sarri by se rád vrátil do Anglie.

O Keïtu stojí Atlético

Naby Keïta v Liverpoolu není členem základní sestavy, často se navíc potýká se zdravotními lapáliemi. Manažer Reds Jürgen Klopp přesto s jeho službami počítá i nadále.


Keïta nemá v Liverpoolu na růžích ustláno.

Jenže Keïta by i tak mohl změnit dres. O guinejského záložníka má zájem Atlético Madrid, kam by si jej rád přivedl někdejší vynikající středopolař a nyní trenér Diego Simeone.

Mourinho chce do Říma Ruie Patricia

José Mourinho v příští sezoně usedne ke kormidlu AS Řím a do Itálie by si rád přivedl pár hráčů z Premier League, v níž ještě nedávno trénoval Tottenham Hotspur a dříve také Chelsea a Manchester United.


Rui Patricio je velmi spolehlivý brankář.

Do brány si měl vyhlédnout oporu Wolverhamptonu Wanderers Ruie Patricia. Portugalcův krajan má u Vlků kontrakt platný už jen do konce nadcházejícího ligového ročníku.

Na radaru Říma také Van de Beek

Dalším fotbalistou z anglické ligy, kterého by si Mourinho mohl po sezoně přetáhnout do věčného města, je Donny van de Beek, záložník Manchesteru United.


Van de Beek u United jen paběrkuje.

Po loňském příchodu z Ajaxu Amsterdam nenaplnil holandský reprezentant vysoká očekávání a zdá se, že by v létě mohl znovu změnit dres. Van de Beek není spokojen se svým herním vytížením u Red Devils.

Abraham za Čechy do West Hamu?

České fotbalisty Vladimíra Coufala s Tomášem Součkem by ve West Hamu United mohl doplnit útočník Tammy Abraham, jenž uvažuje o odchodu z londýnské Chelsea.


Abraham chce hrát častěji, než je tomu v Chelsea.

Abraham není stálým členem zahajovací jedenáctky, a tak přemýšlí o novém angažmá. Chelsea je ochotna jej uvolnit za zhruba 40 milionů liber, Kladiváři tak zvažují spíše možnost hostování.

Sarri by chtěl vést Tottenham

Maurizio Sarri je po loňském odchodu z Juventusu Turín bez angažmá, někdejší lodivod Neapole by se rád vrátil do Premier League, kde v minulosti trénoval Chelsea.


Sarri vyhlíží návrat k trénování.

A jak sám přiznává, rád by se ujal funkce manažera Tottenhamu Hotspur, ze kterého byl propuštěn José Mourinho. Zamířit by ale mohl také na lavičku Arsenalu v případě, že u týmu nezůstane Mikel Arteta.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.