Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 15. týden

Davinson Sánchez © qlur.com

Kyliana Mbappého chce Real Madrid, v PSG by ho mohl nahradit Salah. Zůstane Agüero v Anglii? Barcelona si v Premier League kromě útočníky City vyhlédla i posilu do obrany. Záložník Liverpoolu může posílit konkurenci.

Agüero nakonec do Tottenhamu?

Sergio Agüero je na odchodu z Manchesteru City, kde mu na konci sezony vyprší smlouva. Zájem o něj jevila především španělská Barcelona, nakonec by ale mohl zůstat v Premier League.


Mourinho má zájem o Agüera.

Argentince by si totiž prý rád přivedl José Mourinho do Tottenhamu Hotspur. Sám Agüero se navíc nyní vyjádřil, že by přestup ke Kohoutům určitě minimálně zvážil.

Barceloně se zamlouvá Sánchez

Posilu do obrany by v Premier League mohla ulovit Barcelona. Katalánský celek prý stojí o příchod Davinsona Sáncheze, defenzivní opory Tottenhamu Hotspur.


Barcelona sleduje situaci kolem Sáncheze.

Podle zpráv, které přinesl list El Mundo Deportivo, se Barcelona v létě pokusí kolumbijského stopera získat do svých řad. Španělé v něm mají vidět nástupce Piquého.

PSG se vyptávalo na Salaha

Mohamed Salah možná po skončení tohoto ročníku změní dres, zamířit by mohl do francouzské Ligue 1, kde o něj velice stojí trenér Paris Saint-Germain Mauricio Pochettino.


Nahradí Salah Mbappého v PSG?

PSG už mělo kontaktovat Salahova agenta a dotázat se, zda by egyptský křídelník měl zájem o případný přestup do Paříže. V klubu by mohl nahradit Kyliana Mbappého, jehož lanaří Real Madrid.

Liverpool už o Konatého nestojí

Podle dřívějších informací se Ibrahima Konaté měl po sezoně připojit k družině Liverpoolu, mladý obránce ale nakonec zůstane v RB Lipsko. K Reds určitě nezamíří.


Konaté Liverpool neposílí.

Liverpool prý již ztratil zájem o hráčovy služby. Konaté měl dle některých zpráv před nedávnem přijet do Liverpoolu na zdravotní prohlídku, k tomu však nakonec vůbec nedošlo.

Leicester má zájem o Keïtu

Naby Keïta v Liverpoolu nenaplňuje očekávání, jež do něj byla vkládána po jeho příchodu z RB Lipsko. Na Anfield Road pravidelně nenastupuje a v létě možná odejde.


Keïtovi se v Liverpoolu moc nedaří.

V anglické lize by ovšem mohl setrvat. Zájem o jeho služby měl projevit Leicester City. Lišky patří mezi ambiciózní týmy, tomu odpovídají také hráči, o něž se zajímají.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.