Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 14. týden

Romelu Lukaku © football.london

Chelsea chce upéct překvapivý přestup, stojí o comeback Lukaka z Interu. Arsenal si vyhlédl posilu za 45 milionů. Wijnaldum by i po odchodu z Liverpoolu mohl zůstat v Premier League. Chelsea se chystá prodat dříve klíčového zadáka.

Chelsea stojí o návrat Lukaka

Zajímavý přestup by v létě mohla zrealizovat Chelsea. Ta má mít totiž velký zájem o návrat Romela Lukaka, jenž v klubu působil v sezonách 2011/2012 a 2013/2014.


Lukaku je hlavní hvězdou Interu.

Za Blues ale nedal žádný gól, zahrál si jen v pár zápasech jako náhradník. Po odchodu do Evertonu se z něj stala hvězda. Nyní je Lukaku oporou Interu Milán v Serii A.

Wijnalduma chce i Chelsea a další

Georginio Wijnaldum je na odchodu z Liverpoolu, kde mu po sezoně vyprší smlouva, kterou téměř jistě neprodlouží. Jako o hotové věci se psalo o jeho přestupu do Barcelony.


Liverpool asi Wijnalduma neudrží.

To ale zatím není jisté, protože do celé záležitosti se mohou vložit také další kluby. Zájem hlásí i Paris Saint-Germain, Juventus Turín či dokonce konkurent Liverpoolu londýnská Chelsea.

Arsenal sleduje Fekira

Nabil Fekir patří mezi tahouny Realu Betis, zamířit by tak mohl do anglické Premier League, kde jeho situaci monitoruje manažer londýnského Arsenalu Mikel Arteta.


Playmaker Realu Betis Nabil Fekir.

Gunners francouzského ofenzivního hráče sledují již delší dobu, zájem o jeho služby měli ještě v dobách, kdy Fekir nastupoval v Ligue 1 za Olympique Lyon. Arsenal je prý ochoten zaplatit 45 milionů eur.

Zouma na odchodu z Chelsea

Manažer Chelsea Thomas Tuchel prý pro příští sezonu nepočítá s Kurtem Zoumou, francouzský stoper si tak dost možná bude po skončení ročníku hledat nové angažmá.


Tuchel o Zoumu nestojí.

O nápadníky by nicméně určitě neměl mít nouzi, zájem hlásí v Premier League Leicester City nebo Everton. Zouma byl přitom pod předchozím manažerem Frankem Lampardem v Chelsea stálicí.

Winks v hledáčku Atletů

Atlético Madrid si v minulosti do týmu přivedlo z Tottenhamu Hotspur krajního beka Kierana Trippiera a po této trase by v létě mohl putovat další fotbalista z týmu Spurs.


Winks by mohl následovat Trippiera.

Španělský celek se prý pokusí získat Harryho Winkse. O anglického záložníka Tottenhamu nedávno neúspěšně usiloval jiný účastník La Ligy, kterým byla Valencie.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.