Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 13. týden

Antonio Conte © youtube.com

Bývalý manažer Chelsea se může vrátit do Premier League, stojí o něj dva konkurenti Blues. O oporu Arsenalu je zájem v La Lize. Gunners uvažují o návratu Ramseyho, ten má i další nápadníky. Barcelona zvažuje nákup záložníka Spurs.

Lloris zpět do Nice?

Hugo Lloris je už několik sezon jasnou jedničkou Tottenhamu Hotspur, dříve ale chytával za Olympique Lyon a ještě předtím, v začátcích své kariéry, za OGC Nice.


Lloris se může vrátit do klubu svého mládí.

A právě tam by se mohl vrátit. U Spurs má sice 34letý Lloris kontrakt platný ještě i pro příští sezonu, podle všeho by se ale do Nice klidně mohl stěhovat už letos.

Barcelona uvažuje o Ndombélém

Tanguy Ndombélé prý nefiguruje v plánech Tottenhamu Hotspur pro příští ročník, a tak by si v létě mohl hledat nový klub. Toho se chystají využít v Katalánsku.


Ndombélé stále poutá pozornost Barcelony.

Zájem o Ndombélého služby totiž hlásí Barcelona, která se o něj zajímala již minulé léto a také to předloňské, kdy Francouz nakonec z Lyonu zamířil ke Kohoutům.

Lacazette by se mohl stěhovat do Španělska

Španělskou La Ligu si možná v příští sezoně vyzkouší Alexandre Lacazette, jemuž v roce 2022 vyprší smlouva v Arsenalu, a zatím to nevypadá, že by měla být prodloužena.


Lacazette má dva španělské nápadníky.

Lacazette se dostal do hledáčku Atlética Madrid a Sevilly. 29letý francouzský útočník působí u Gunners od roku 2017, kdy dorazil coby velká hvězda Olympique Lyon.

Conte se může vrátit do Premier League

Antonio Conte letos s Interem Milán vede slibně se vyvíjející boj o italské scudetto, už v příští sezoně by ale mohl znovu trénovat v Anglii, kde v minulosti koučoval londýnskou Chelsea.


Conte v Serii A míří s Interem za titulem.

O jeho služby mají mít zájem dva rivalové Chelsea, jedná se o Manchester United, kde by Conte vystřídal Oleho Gunnara Solskjaera, a Tottenham, kde by nahradil Josého Mourinha.

Také Ramsey se možná vrátí k ostrovnímu fotbalu

Aaron Ramsey v Juventusu Turín nepodává zdaleka tak přesvědčivé výkony, jako tomu bylo v jeho případě dříve v Arsenalu. A tak by se po sezoně mohl vrátit do Premier League.


Ramseymu v Juventusu pšenka moc nekvete.

O Ramseyho návrat má údajně stát právě jeho někdejší zaměstnavatel Arsenal, ale také konkurenční Liverpool nebo West Ham United, kde by se velšský záložník setkal s českými reprezentanty Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem.

Zdroj: premierleague.cz, goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Kratas

09.04.21, 10:45

0 0

Conte do PL nepatří. V Chelsea pohořel, chová se jako šašek. Jen ať si ho nechají v Serii A