Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 1. týden

Obnoví Kimpembe s Tuchelem spolupráci? © google.com

Patrik Schick by mohl zamířit za svými kamarády z reprezentace do Premier League. Tuchel chce do Chelsea hvězdnou posilu. Newcastle touží po dvou známých hráčích do obrany. Digne si možná zase zahraje za velkoklub.

West Ham touží po Schickovi

Patrik Schick letos prožívá v dresu Bayeru Leverkusen nejpovedenější sezonu své kariéry, po skvělých výkonech na Euru, kde byl nejlepším střelcem, válí i v Bundeslize a zajímají se o něj giganti.


Shick v Leverkusenu spustil gólostroj.

Zamířit by mohl do anglické Premier League, kde po něm pokukuje West Ham United, jehož spolumajitelem je sparťanský boss Daniel Křetínský. Za klub už nastupují Tomáš Souček, Vladimír Coufal a Alex Král.

Tuchel chce Kimpembeho

Chelsea bude muset po sezoně řešit problém se stopery, na odchodu jsou Andreas Christensen, Antonio Rüdiger i César Azpilicueta. Zůstat má naopak veterán Thiago Silva, jemuž vedení nabízí novou smlouvu.


Kimpembe patří mezi opory PSG.

Thomas Tuchel má jasno o tom, jakého středního zadáka by ve svém týmu rád přivítal. Chtěl by obnovit spolupráci s francouzským reprezentantem Presnelem Kimpembem, kterého trénoval už ve svém předchozím angažmá v Paris Saint-Germain.

Digne variantou pro Chelsea

Londýnská Chelsea musí po zranění Bena Chilwella, jehož čeká operace, řešit levý okraj obranné řady. Jednou z možností má být stažení Emersona Palmieriho z hostování v Olympique Lyon.


Digne se rozkmotřil s Benítezem.

Další variantou má být nákup Lucase Digneho. Francouzský reprezentant údajně není spokojen v Evertonu, kde se nepohodl s manažerem Rafaelem Benítezem. Rád by proto odešel, zájem hlásí i Inter Milán.

Diop na seznamu posil AC Milán

Issa Diop podává v barvách West Hamu United velmi dobré výkony, přestoupit by proto mohl ještě výš. Zájem o jeho služby má například milánské AC, které bude během ledna hledat posilu do středu obrany.


Diop se ve West Hamu ukazuje v dobrém světle.

Rossoneri se totiž zranila defenzivní opora Simon Kjaer, dánského fotbalistu čeká nucená pauza až do konce ročníku. Diop je jednou z možností, mluví se i o Bremerovi z Turína a dalších.

Newcastle cílí na Trippiera s Botmanem

Dvojici posil do obrany si vyhlédl zámožný Newcastle United, který hodlá mohutně posilovat. Straky by rády získaly pravého beka Kierana Trippiera z Atlética Madrid a stopera Svena Botmana z Lille.


O Botmana se strhne velký boj.

Trippier je anglickým reprezentantem a prověřeným krajním obráncem, jenž se po odchodu z Tottenhamu Hotspur prosadil i ve španělské La Lize. Nizozemec Botman je velmi žhavým zbožím na přestupovém trhu, touží po něm také AC Milán a další velkokluby.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.