Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Premier liga tipy: Kde hledat ty nejlepší kurzy?

Premier liga tipy

Anglická Premier liga tipy. Jak dopadne v aktuální sezoně 2021/2022? Kdo vyhraje titul? Kdo bude nejlepším střelcem? Zde je náš tip.

Premier liga je největší ligová soutěž na celém světě. Sezona 2021/2022 je připravena na návrat fanoušků na stadiony. Covid-19 zamával téměř s každou ligou na zemi a teď je to o dost lepší, než to bylo poslední sezonu. Manchester City je aktuálním držitelem titulu. Norwich, Watford a Brentford jsou znovu ve hře - přičemž druhý jmenovaný je vůbec poprvé v Premier lize.

Sezona 2021/22 začala 13. srpna 2021 a potrvá do 22. května 2022. Na našem webu se dozvíte veškeré potřebné informace, které potřebujete vědět o aktuální sezoně a kormě toho i zajímavé Premier liga tipy.

Kdo má nejvyšší šanci vyhrát Premier ligu?

Většina fanoušků tipuje, že Manchester City obhájí titul. Jestli se tak stane, je ale otazné. Aktuálně to vypadá, že na to rozhodně má, ale předběhne aktuálně vládnoucí Chelsea?

Posledně tým Pepa Guardioly skončil s náskokem 12 bodů před rivalem z Crosstownu Manchesterem United poté, co byl začátek sezony vážně ovlivněn probíhající pandemií Covid-19. Guardiola se svými svěřenci jen velmi těsně minuli vytouženou "čtyřku" - vítězství v Premier League, FA Cupu a Carabao Cupu. Nakonec však nedosáhli triumf v Lize mistrů, kde ve finále prohráli s Chelsea. Tuto sezonu se každopádně rozjeli naplno a vypadá to, že chtějí vyhrát vše, co se jim nabídne. Dokazujou to i Premier liga tipy na celkového vítěze ligy.

Chelsea sice nevyhráli Premier ligu, ale zato se jim podařilo ve finále porazit Manchester City a tuto sezonu budou rozhodně dělat vše pro to, aby vyhráli nejen Ligu mistrů, ale i titul v domácí lize. Zatím se jim to daří velmi efektivně. V době psaní tohoto článku vedou tabulku a je velmi pravděpodobné, že pokud neudělají nějakou závažnou chybu, mohli by pomýšlet na suverénní výhru titulu z domácí ligy. Nebudou to mít však tak moc jednoduché.

Liverpool to v minulé sezoně neutáhl, ale teď má vskutku krásné výkony. Jejich útoku se bojí každý v Anglické premier lize. Koneckonců to dokazují i jejich výsledky v zápasech, kde v průměru dávají více než 3 góly. Se svým útokem by mohli klidně aspirovat na titul.

Ještě před pár zápasy by se mohlo zdát, že příchod Cristiana Ronalda bude znamenat, že se Manchester United vrhnou na titul, ale bohužel po poslední potupné prohře s Watfordem 4:1 je trenér Ole Gunnar Solskjaer ze hry. Management ho odvolal a je otazné, kdo nastoupí na jeho místo. Zdá se, že United jsou ze hry.

Pokud byste chtěli znát historii Premier ligy, tak si do google naťukejte Premier liga wiki. Zobrazí se vám wikipedie, kde najdete kompletí historii celé ligy. I z toho se dá predikovat, kdo by mohl vyhrát sezonu 2021/2022. Premier liga tipy které uvedeme níže jsou založené hlavně na aktuálních statistikách.

Anglická Premier liga výsledky

Pokud se chcete dozvědět aktuální výsledky Premier ligy, nebo Premier liga tipy, tak stačí kliknout na náš web PremierLeague.cz, kde se dozvíte veškeré důležité informace. Je fakt, že poslední dobou je v Premier lize mnoho překvapení. Dokonce i kluby, které jsou nováčky, mají lepší výsledky než-li stálice ligy. Jde o to, že doba, kdy Premier lize kraloval pouze jeden, nebo dva týmy, je dávno pryč. Do různých klubů vstupují noví investoři, noví vlastníci. Jedná se například o Aston Villa, West Ham (Daniel Křetinský), Newcastle, Manchester City a dá se očekávat, že do Premier League vstoupí i další investoři, kteří mají zálusk vlastnit alespoň kousek z nejlepší fotbalové ligy na světě a obrátit tak Premier liga tipy ve svůj prospěch.

Aktuální výsledky (do 12. kola) jsou následovné:

  • Nejlepší střelec: Mohamed Salah (Liverpool) - 11 gólů
  • Nejvíc vstřelených gólů: Liverpool - 35 gólů

Premier liga tipy

Dle všech dostupných statistik a rozhovorů se specialisty na Premier ligu jsme pro vás vytvořili seznam zajímavých tipů, které by mohly vynést zajímavé peníze. Pokud vaše sázková kancelář nabízí Premier liga tipy na kompletní výsledky Premier ligy 2021/2022, tak byste měli zbystřit. Samozřejmě, že je třeba upozornit na fakt, že se vše může velmi rychle změnit, ale předpokládáme, že týmy a hráči si svou formu budou chtít vědomě udržet, a proto jsme pro vás připravili hned několik zajímavých předpovědí. Zde jsou Premier liga tipy, které by vás mohli zaujmout.


  • Vítěz Premier League 2021/2022: Liverpool
  • Nejlepší střelec: Mohamed Salah (Liverpool)
  • Nejvíce asistencí: Mohamed Salah (Liverpool)
  • Nejlepší brankář: Édouard Mendy (Chelsea)
  • Nejvíce střel na bránu: Liverpool
  • Nejvíce výher: Chelsea
  • Nejvíce proher: Aston Villa
  • Nejvíce přihrávek: Manchester City

Jak to nakonec dopadne?

Sezona 2021/2022 by dle našich predikcí mohla dopadnout přesně tak, jak jsme popsali výše. Samozřejmě, že v sezoně se může stát cokoliv. Každopádně, i když to mnoho lidí nepředpokládá, je vysoko pravděpodobné, že Liverpool bude dělat vše pro to, aby svou nejlepší formu za poslední roky uplatnil tak, že vyhraje celou Premier ligu. Koneckonců by si to za své útočné výkony i celkem zasloužili. Mohamed Salah, jako nejlepší střelec, je jeden z nejpravděpodobnějších vítězů tohoto tipu, protože tento rok ukazuje své kvality tak, jako nikdy předtím. Pokud se mu nepřihodí nějaké zranění, tak si myslíme, že by to mohl dotáhnout nejen na pozici nejlepšího střelce, ale i na pozici, kde bude mít nejvíc asistencí v lize. Nejlepší brankář ligy bude velmi pravděpodobně brankář Chelsea Édouard Mendy. Zatím do své sítě moc gólů nevpustil a vypadá to tak, že je v tom odhodlán i pokračovat. Jestli se mu to podaří, je otazné, ale je vysoce pravděpodobné, že na konci sezony bude nejlepším gólmanem Premier ligy.

Ostatní tipy si můžete prohlédnout a uvážit sami. Dle všech statistik však vyplývá, že by to mohlo dopadnout právě takto. Samozřejmě pokud se nestane něco, co by udělalo velký zvrat v těchto predikcích. S tím ale moc nepočítáme, a tak se soustředíme na tipy, které jsme uvedli výše. Pokud je vaše sázková kancelář nabízí, tak byste to mohli zkusit. Možná vám tato predikce přinese hezký výdělek.

Sezona 2021/2022 bude určitě zajímavá. Mnoho kvalitních týmů bude bojovat o titul velmi tvrdě. Kdo však nakonec urve titul, je stále ve hvězdách. Premier liga tipy, které jsme uvedli výše jsou velmi pravděpodobné. Naše predikce vycházejí z aktuálních statistik a z předpokladu, že se toho moc nezmění nebo se neuděje velká a zásadní změna v určitém klubu. Koneckonců, jak neustále opakujeme - stát se může cokoliv a překvapení číhá na každém kroku. A co si myslíte vy? Jaké Premier liga tipy preferujete vy?

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.