Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Premier League Evertonu vrátila 4 z 10 odečtených bodů

Evertonu se zpět přičetly 4 body © Iconsport.photo

Konečně přišla chvíle, kdy Everton hraje dobrý fotbal. Problémy jsou jinde. Evertonu bylo totiž během listopadu odečteno 10 bodů za porušení finančních pravidel z předchozích sezón. Od té chvílu tu byly tahanice a odvolání, jenž se táhla až doteď. Vyplatilo se. Premier League Evertonu vrátila 4 body.

Fanoušci Evertonu v posledních letech moc důvodů k radosti skutečně neměli. Od odchodu Carla Ancelottiho tu nebyl nikdo, kdo by alespoň dával fanouškům úsměv na tvář díky dobrým výkonům nebo hezkému fotbalu. Byla to naopak tragédie a Everton se pral o udržení do posledních kol. Když se pod Seanem Dychem konečně hraje dobrý fotbal, který baví fanoušky a deptá i velké soupeře jako Manchester City nebo Tottenham, problémy jsou jinde a stejně Everton posouvají blíže k sestupu.

V listopadu bylo totiž Evertonu kvůli problémům s financemi a porušování pravidel z před pár let odečteno 10 bodů. I přes skvělé výsledky se tak Everton stále pohybuje okolo sestupových vod a je těžké se z nich dostat. Ihned po trestu se ale Toffes rozhodli odvolat se a po pár měsících byli úspěšní. Premier League vyměkla a Evertonu 4 body vrátila. Odečet je tedy jen šestibodový a Everton se díky okamžitému přičtení 4 bodů dostává na 15. pozici. Pokud upozadíme nějaké to morálno, pro Premier League je to vzhledem k tomu, co Everton letos předvádí, dobře.

Sean Dyche

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.