Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Pomohl Douglas Luiz k výhře Manchesteru United?

Douglas Luiz © Iconsport.photo

Aston Ville se v posledních týdnech nedaří. Manchester United naopak chytá formu. S Villans to nebylo lehké, ale Erik ten Hag po zápase prozradil, co vlilo adrenalin do žil jeho hráčům. Mohl to být Douglas Luiz a jeho gólová oslava.

Aston Villa to měla famózně rozeběhnuté. Přšla ale menší krizička. Nečekaná prohra s Newcastlem, předtím remíza s Evertonem bez gólů. Mezitím vysoká výhra nad Sheffieldem, ale naposledy tragický výkon proti Chelsea v FA Cupu.

Manchester United byl dalším soupeřem. Na Red devills neměli Emeryho svěřenci dobré vzpomínky. V posledním zápase vedli 2:0, ale zápas nakonec prohráli 2:3. Velký zkrat, jenž už se nemohl opakovat. Nyní ale na domácím stadionu opět nepřišel ideální výkon a opět prohra.

Velký podíl na ní měl výborný André Onana. Ten všechny akce Villans pochytal, až na jednu. Když před ním dostal ohromně prostoru Douglas Luiz, uklidil do pro Onanu nechytatelných míst.

Brazilský záložník se následně utrhl ze řetězu a svou gólovou oslavou provokoval a zesměšňoval právě kamerunského gólmana. Red Devills to nahněvalo a zápas dokázali opět dostat na svou stranu, když se o to nechytatelnou hlavičkou postaral Scott McTominay. Erik ten Hag po zápase přiznal, že to mohlo mít na jeho svěřence koneckonců pozitivní dopad.

„Asi na to ani nemám názor. S hráči jsem o tom nemluvil, ale určitě to mohlo mít efekt nějakého paliva. Ale moc velkou důležitost bych tomu nepřikládal. Celé je to o nás a o tom, jak zvládáme naší hru," řekl po utkání Erik ten Hag.


Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.