Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Ole Gunnar Solskjaer se rozpovídal o svém působení v Manchesteru United

Ole Gunnar Solskjaer © iconsport.fr

Co prozradila legenda United o působení na Old Trafford? Ole Gunnar Solskjaer se pro Hindustan Times rozpovídal o tom, jaké pro něj bylo být manažerem Manchesteru United.

Zkušený norský harcovník, jenž za několik týdnů oslaví 51. narozeniny, byl z pozice lodivoda Rudých ďáblů propuštěn v listopadu 2021 po sérii porážek s Watfordem a dvěma velkými rivaly - Manchesterem City a Liverpoolem. Nyní ale prozradil, že by se po více než dvou letech bez práce do horkého křesla co nejrychleji rád zase vrátil.

Kam povedou další Oleho kroky?

"Určitě ještě někde budu trénovat. Nejprve ale musím dostat takovou nabídku, která pro mě bude zajímavá, bude pro mě představovat výzvu a také musí přijít z místa, kde budu moct být sám sebou. Při vší úctě k ostatním, když tři roky vedete Manchester United, stoupat nahoru se dá jen těžko", řekl Solskjaer.

"Samozřejmě chci znovu cítit ten tlak. Když sledujete zápasy jen v televizi, začne vám to brzy chybět."

"Trénovat Manchester United je ta nejlepší práce na světě. Zkrátka chcete mít možnost se týden co týden poměřovat s těmi nejnadanějšími lidmi ve světě fotbalu. A Premier League to  dokonale splňuje."

Co Solskjaer říká o současném Manchesteru United?



Nor se kromě své osoby rozpovídal také o tom, jak se dívá na momentální situaci svého bývalého zaměstnavatele.

Ačkoliv Rudí ďáblové letos posbírali pouhých 38 bodů z 23 ligových utkání, Solskjaer uvedl, že ho příchod nového spolumajitele Jima Ratcliffa naplňuje optimismem.

Míní, že se 71letým Angličanem čeká klub "zajímavá budoucnost."

"Myslím si, že jeho příchod potěšil také většinu příznivců. Potřebujeme ale větší stabilitu. V dnešní době už ani lepší týmy nedosahují takové úrovně konzistence jako dřív."

"Když se podíváte dva roky dozadu, Liverpool pravidelně dosahoval na více než 90 bodů. Pokud se chceme vrátit na vrchol, potřebujeme alespoň stejný počet. K tomu je však potřeba být výrazně konzistentnější."

Zdroj: sportbible.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.