Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nový klub pro hvězdu Crystal Palace? Zájem má United i Chelsea

Jaký bude další krok Michaela Olise? © iconsport.photo

V Crystal Palace poslední dobou krystalizují talentovaní hráči. Jedním z nich je 22letý Michael Olise, který se stal klíčovým hráčem pro Olivera Glasnera.

Francouz narozený v Anglii africkým rodičům má zatím klasickou kariéru anglického hráče. Začal ve svém klubu v nižší divizi (Reading) a přes menší klub v Premier League (Crystal Palace) se dostane až ke hvězdám a slávě. Zbývá mu poslední krok: přestup do velkého klubu.

Pro Chelsea není Olise nikdo neznámý; 7 let strávil v mládežnických výběrech v Cobhamu, tréninkovém centru Blues. To může být jedním z důvodů přestupu do Chelsea, protože návrat do týmu, kde odehrál velkou část své juniorské kariéry by pro něj byl krásný příběh. Také vzdálenost může hrát roli, neboť jak Crystal Palace, tak i Chelsea jsou kluby v Londýně, takže žádné velké stěhování by se nekonalo.



Na druhou stranu, Red Devils není také špatná volba. Nejznámější a nejvíc trofejemi dekorovaný tým v Anglii. Nyní prochází těžším obdobím, ale o to větší motivace klub spasit. Zprava navíc není tolik konkurence: Antony je stále bez formy a Amad Diallo nemá dostatečnou kvalitu na základní sestavu. Podle všeho je Olise i fanouškem United, což by jen podpořilo jeho volbu rudého dresu.




A pokud by oba kluby měli zájem, byl by to těžký výběr pro Olise. Kolik ale za něj budou muset „vysolit"? Jeho výstupní klauzule činí 70 milionů eur, což je málo za hráče jeho kvalit. Pro něj tohle může být důležité rozhodnutí, které ho dostane na výsluní nebo jeho kariéru odsoudí k záhubě.

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.