Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Newcastle - Burnley analýza zápasu - Vyhraje konečně Newcastle?

newcastle-burnely-tipy

Domácí Newcastle ještě tuto sezonu nevyhrál ani jednou. Napraví to v zápasu s téměř předposledním Burnley? Ta možnost zde je.

Nedávno Newcastle provedl změny. A to nejen na hřišti, ale i v samotném vedení. I když Newcastle tuto sezonu zatím nevyhrál ani jeden zápas, v tomto zápasu je šance to napravit. Využije toho Newcastle proti Burnley?

Newcastle - Burnley tipy

Připravili jsme pro vás zajímavý výběr kurzů, který by mohl celkem slušně obohatit váš tiket. Vyberete si některý z nich? 

Newcastle v posledních 15 zápas nevyhrál ani jednou. V tomto zápasu má reálnou šanci toto prokletí zlomit. Jestli mu to však Burnley dovolí, je otazné. Burnley má malinko lepší formu. Nejen proto, že je v tabulce o něco málo výše, ale i proto, že už dokázal i vyhrát. Je to sice k smíchu, ale bavíme se tu o týmech, které jsou na samotném konci tabulky a výhra by pro každý z těchto týmů byla spásou. 

Newcastle - Burnley tipy jsou založené nejen na statistikách, ale i na pohledu fotbalových expertů na širší kontext zápasu.

Analýza zápasu Newcastle - Burnley

Newcastle - Burnley tipy by pro vás mohly být zajímavé, protože se jedná o zápas, kde jeden z týmů musí vyhrát, pokud nechce vypadnout do druhého kola. Oba týmy se chtějí rozhodně zachránit, a pro Newcastle - co si budeme povídat - je aktuální situace velmi ostudná. Newcastle je tým, který je pravidelně v Premier League a poslední místo v tabulce mu rozhodně nesvědčí. Martin Dúbravka - slovenský brankář ve dresu Newcastlu by mohl tým povzbudit a vnést do týmu nového ducha, pokud se mu podaří pár skvělých zákroků. Nový trenér Eddie Howe rozhodně nechce vést tým, který neustále jenom prohrává nebo remizuje - statistika je 0 výher, 7 remíz a 7 proher. Burnely má průměr gólů na zápas 1.27 a Newcastle 1.55. Očekáváme tedy více branek. Newcastle by však měl zápas vyhrát, ať se děje co se děje.

Burnley bude chtít druhou výhru, naposledy v pohárovém zápasu nad Newcastlem vyhrál 3:4, ale v lize proti nim takové štěstí nemají.

Poslední vzájemné zápasy

Podívejte se na poslední vzájemné ligové zápasy.

11.04.2021 | Burnley  - Newcastle 1:2

03.10.2020 | Newcastle - Burnley 3:1

Newcastle - Burnley tipy na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas bohužel nebudete moct dívat na žádné komerční TV.
  • Zápas začne 4.12.2021 v 16:00

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Tento zápas se bude hrát na St. James´ Park - domácí půdě týmu Newcastle United.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Za tým Newcastle se rádi podíváme na výkony slovenského brankáře Dúbravky a za Burnley by se mohl předvést Maxwel Cornet.

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Doporučujeme vybrat si sázkovou kancelář, která má českou licenci a je spolehlivá.

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Je to zápas z posledních příček tabulky, kde půjde každému z týmu o výhru. Na tuto motivaci se vyplatí vsadit. 

Je nějaký jiný zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Můžete si vsadit na zápas West Ham - Chelsea.

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.