Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Newcastle - Brentford tipy: Znamená nový majitel nového ducha?

newcastle-brentford-tipy

Tento zápas bude zajímavý o to víc, že do Newcastlu vstoupili noví majitelé. Ti samozřejmě neočekávají nic jiného než tři body. Podaří se jim to?

Uspokojit nové majitele a investory - to by měl být cíl domácího celku, který nastoupí proti Brentfordu. Ten sice začal ligu překvapivě dobře, ale v poslední době mu to nejde.

Newcastle - Brentford tipy

Tento zápas může být překvapivý a plný zvratů, ale i přesto jsme pro vás vybrali zcela zdarma tři zajímavé tipy, ze kterých si vybere jak konzervativní sázkař, tak sázkař, který má rád riziko. Zaujal vás nějaký z nich?

  • Zápas skončí výsledkem. Newcastle. Kurz: 2.65
  • Oba týmy dají gól. Ano. Kurz: 1.70
  • Počet gólů v zápasu bude více než 2.5+. Kurz: 1.97

Sice tým z Newcastlu nevyhrál v posledních jedenácti zápasech ligy ani jednou (uhrál pouze pětkrát remízu), ale je naším favoritem pro tento zápas. Ptáte se proč? Do týmu Newcastle vstoupili noví majitelé a investoři. Rovněž bude prvně na lavičce trenér Eddie Howe, který určitě nebude brát nic jiného, jen výhru. Předpokládáme, že s novým vedením přijdou jak nové výsledky, tak nové očekávání. Otázkou je, jestli dokázal trenér zapálit v hráčích novou motivaci, která se projeví na hřišti. Předpokládáme, že ano. Brentford je na to jako stvořený. Je to nováček, který přišel do ligy jako velká voda, ale pak někde zakopnul, a i když je v tabulce o trochu výše než Newcastle, dá se očekávat, že se přepočítá i v tomto zápase. Newcastle je sice předposledním týmem v tabulce, ale jeho stálá přítomnost v Premier lize předpovídá, že přijde doba, kdy se tento tým vzchopí a začne opět sbírat body. Mohlo by to začít právě u zápasu s Brentfordem.

Newcastle - Brentford tipy si mohou vsadit sázející, kteří mají rádi risk, ale i ti, kteří chtějí mít větší jistotu.

Pohled na zápas z pohledu šancí

Statistika Newcastlu sice není lichotivá, ale na rovinu, ani statistika týmu Brentford není o nic víc působivá. Řekli bychom, že to bude vyrovnaný zápas, ale z pohledu expertů má mnohem větší motivaci vyhrát právě Newcastle. Nejde jen o výše zmíněné důvody, ale i o fakt, že Newcastle nevyhrál ani jednou z posledních 12 zápasů. Brentford sice dokázal v posledních 6 zápasech vyhrát alespoň dvakrát. Newcastle má průměr branek za zápas 1.67 a Brentford 1.00. Z pohledu šancí je velmi pravděpodobné, že oba týmy vsítí alespoň jeden gól a že v tomto zápasu padne více než 2.5 gólů. Ani jeden z kurzů, který jsme pro vás vybrali, není k zahození a každý tip má své opodstatnění.

Určitě to bude zápas, který bude pro oko diváka koukatelný a bude zajímavé vidět změny v Newcastlu nejen ve zprávách, ale i na hřišti.

Poslední vzájemné zápasy

Kluby se již potkaly a za zmínku stojí maximálně jedno poslední vzájemné utkání. Druhé utkání je už staršího data, ale i přesto ho do analýzy uvedeme.

22.12.2020 | Brentford - Newcastle 1:0

14.01.2017 | Brentford - Newcastle 1:2

Newcastle - Brentford tipy na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas nebudete moct dívat na žádné z komerčních televizí.

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas se odehraje na domácí půdě Newcastle na stadionu St James´ Park.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Zajímavý hráč bude Allan Saint-Maximin z Newcastle.

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Na tento zápas si vsaďte ve své oblíbené sázkové kanceláři.

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Jedná se o zápas s hezkými tipy, které se velmi pravděpodobně stanou.

Je nějaký jiný zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Můžete si vsadit na zápas Liverpool - Arsenal.


Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.