Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nejlepší sázkové kanceláře v Česku

Nejlepší sázkové kanceláře

V tomto článku zhodnotíme nejlepší sázkové kanceláře - Sazkabet, Synottip a Fortuna. Podíváme se na hodnocení jejich platebních metod a registrace.

Český trh je, co se týče možností pro sázkaře, poměrně bohatý, takže někdy může být velmi obtížné se v něm zorientovat. Připravili jsme pro vás přehled pro nejlepší sázkové kanceláře v České republice pro rok 2022.

V tomto článku se podíváme na dvě základní kritéria pro hodnocení, proces registrace a výběr možností plateb, které mají sázející k dispozici. Proč právě tato kritéria? Protože sázkové kanceláře nejlepší platební metody jsou základním faktorem, který mnoho hráčů může odradit nebo naopak nalákat do specifického kasina. Registrace je také důležitá, jelikož někteří hráči nechtějí ztrácet čas zdlouhavým procesem. Podívejte se na srovnání sázkových kanceláří.

Registrační proces

Synottip sázková kancelář

Každý sázkař, který se chce bavit na stránkách sázkové kanceláře Synottip, se musí poměrně jednoduše zaregistrovat. Na stránkách sázkové kanceláře stačí kliknout na tlačítko registrace v pravém horním rohu a můžete začít. Zadáte své jméno, slovenské telefonní číslo, e-mail a úřad vám zašle odkaz pro ověření vašeho účtu. Obecně platí, že každý sázkař může mít u Synottipu i jiné nejlepší sázkové kanceláře na internetu pouze jeden hráčský účet.

Po dokončení online části registračního procesu musíte ještě potvrdit svou totožnost naskenování dokladu totožnosti. Poté budete muset chvíli počkat až sázková kancelář vše zpracuje. Proces registrace u Tipsportu není složitý a obecně jej hodnotíme kladně, ale potvrzení identity a hráčského účtu trvalo déle, než jsme čekali, proto hodnotíme 4,7 body z 5.

Sazkabet sázková kancelář

Pokud jste se rozhodli vsadit na stránkách nejlepší sázkové kanceláře na internetu a kasina Sazkabet musíte se zaregistrovat a vytvořit si hráčský účet. Jednoduchý proces začíná kliknutím na zvýrazněné tlačítko registrace v pravém horním rohu, které vás přesune do online formuláře, kde vyplníte své osobní údaje. Uvádějí se standardní informace, jako je vaše celé jméno, e-mail a telefonní číslo.

Po dokončení online registrace vás ještě čeká fyzické potvrzení vaší totožnosti pro bezpečnostní standardy sázkové kanceláře. Tuto část bohužel nelze nijak obejít, neboť se jedná o požadavek české legislativy. Sázková kancelář vás požádá o předložení dokladu totožnosti, nejčastěji jeho naskenování a ověří vaši totožnost a vy pak budete mít okamžitě plně funkční hráčský účet. Registrace je opět poměrně snadná, zvládne ji i technicky nezkušený člověk. Proces se nám zdál trošku méně přehledný, proto udělujeme 4,7 z 5 bodů.

Fortuna sázková kancelář

V prvním kroku registrace do sázkové kanceláře Fortuna musíte kliknout na odkaz, který vás přenese na registrační formulář. V porovnání s jinými weby je tlačítko "zaregistrovat se" menší a ne tak barevné, takže ho hledejte v pravém horním rohu webu. Po vyplnění tradičních osobních údajů vám Fortuna zašle textovou zprávu pro aktivaci účtu.

Podle českých právních předpisů je opět nutné ověřit vaši totožnost a hráčský účet u nejlepší sázkové kanceláře na internetu. K tomu stačí jeden doklad s fotografií, takže si připravte občanský průkaz a cestovní pas nebo řidičský průkaz. Proces registrace není složitý a zvládne ho každý. Vzhledem k tomu, že se už na pobočku musí dostavit i fyzicky, hodnotíme 5 bodu z 5 možných.

Dostupné platební metody u nejlepší sázkové kanceláře

Jak můžete platit u Synottip sázkové kanceláře?

V dnešní době je naprostým standardem, že sázkové kanceláře nabízejí širokou škálu platebních metod, aby si každý sázkař mohl pohodlně vybrat tu, která mu nejvíce vyhovuje. U Synottip se můžete na jednu z těchto metod snadno spolehnout:

Metody vkladu

Bankovní převod, Platební karty - Visa, Mastercard, Maestro, Česká spořitelna, ČSOB, Fio banka, PayPall, Skrill (Moneybookers), Paysafecard, vklady na pobočkách.

Metody výběru

Bankovní převod, Skrill (Moneybookers), Paysafecard, výplaty na pobočce

Doba zpracování plateb

Vklady - okamžitě (bankovním převodem do druhého dne), výběry - 1-3 pracovní dny

Všechny vklady a výběry na pobočce jsou zdarma, Paysafecard si účtuje poplatek 5 % podle výše transakce a ostatní převody jsou zpoplatněny podle vaší banky. Minimální výběr hotovosti na pobočce je 1000 Kč a maximální 5000 Kč. Nabízené platební metody hodnotíme jako vynikající a udělujeme 5 bodů z 5.

Jaké platební metody poskytuje Sazkabet sázková kancelář?

Metody vkladu

Poštovní spořitelna, UniCredit bank, Sberbank, ČSOB, Fio banka, ČSOB, platební karty VISA, MasterCard a Maestro, PayPall, služba Viam, Skrill (Moneybookers)

Metody výběru

Bankovní převod, Skrill (Moneybookers), výběry na pobočce

Doba zpracování plateb

Vklady - okamžitě (bankovním převodem do druhého dne), výběry – 2-5 pracovních dní

Na Sakzabet je k dispozici celá řada platebních metod. Vklady jsou zpoplatněny podle zadané volby výběru a banky, použití elektronické peněženky Skrill (Moneybookers) je zdarma, Paysafecard si účtuje 3 % z částky transakce a minimální částka pro bankovní převod je 100 Kč, zatímco bankovní převod může trvat několik dní.

Výplaty mají méně možností a zpravidla trvají déle. U bankovního převodu musíte počítat se zpožděním maximálně 5 dní a minimální částkou výběru 1000 Kč. Naproti tomu metoda výběru Skrill (Moneybookers) je velmi rychlá a trvá jen několik desítek minut. Je také dobré si uvědomit, že pokud si při výběru výhry zvolíte jinou platební metodu než tu, kterou jste zvolili při vkladu peněz na svůj hráčský účet, bude vám účtován 5% poplatek. Možnosti platby hodnotíme jako dobré, především kvůli široké nabídce metod, ale kvůli dlouhé době zpracování bankovního převodu udělujeme 4,5 bodu z 5.

Platební metody u Fortuna sázkové kanceláře

Poslední sázkovou kanceláří, u které budeme hodnotit její platební metody, je Fortuna, která na rozdíl od předchozích sázkových kanceláří nemá jako možnost vkladu elektronické peněženky.

Metody vkladu

ČSOB, UniCredit banka, Sberbank, Poštovní spořitelna, Fio Banka, platební karty VISA, MasterCard a Maestro, vklad na pobočce

Metody výběru

Bankovní převod, výběry na pobočce

Doba zpracování plateb

Vklady – okamžité, Výběry – 1-2 pracovních dní

Limit pro výběr výhry bankovním převodem je stanoven na 1000 Kč denně a na jeho uplatnění si musíte počkat 1 až 2 pracovní dny. Limit pro vklad na hráčský účet je 20 Kč. Platební metody, které jsou u sázkové kanceláře nejlepší Fortuny k dispozici, hodnotíme jako dobré, ale není jich na výběr mnoho a není k dispozici ani elektronická peněženka. Vzhledem ke krátké době zpracování převodu u nejlepší sázkové kanceláře a neplacení jej hodnotíme 4,2 z 5 bodů.

Závěrečné hodnocení - nejlepší sázkové kanceláře

V tomto článku jsme se zaměřili na hdonocení platebních metod a registračního procesu pro nejlepší sázkové kanceláře, které na českém trhu najdete - Sazkabet, Fortuna a Synottip. Jak je patrné z přehledu, každá z kanceláří má odlišný výběr platebních metod a také dobu zpracování plateb, což hrálo roli v jejich hodnocení. U všech kanceláří najdeme potřebu ověřit zákaznický účet pomocí předložení průkazu totožnosti. Ve všech třech případech se rozhodně jedná o bezpečné a doporučené sázkové kanceláře. Pro posouzení dalších aspektů těchto sázkových kanceláří si můžete přečíst naše další články.

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.