Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nejlepší sázkové aplikace na českém trhu

Nejlepší sázkové aplikace

Době klasického sázení už téměř odzvonilo a nyní jsou populární aplikace sázkových kanceláří. Které jsou ty nejlepší sázkové aplikace právě pro vás?

V českém prostředí už si hráči a sázející zvykly na hraní online a sázkové kanceláře se tomuto faktu velmi dobře přizpůsobily. Kromě dostupnosti webových stránek z prohlížeče chytrého telefonu je tak nyní možné hrát i z aplikace dané sázkové kanceláře. Jaké vlastnosti mají aplikace největších českých sázkových kanceláří Fortuna, Sazkabet a Synottip? Co čekat od každé z nich a která je ta nejlepší mobilní aplikace?

Výhody používání aplikace pro sázení

Milovníci sportovního sázení mohou využívat desítky výhod, pokud používají mobilní aplikaci pro sportovní sázení. Pokud máte nějaké zkušenosti s mobilním sázením nebo využíváte chytrý telefon, určitě víte, jaká je největší výhoda. Hlavním důvodem, proč používat aplikaci pro sázení, je dostupnost. Můžete být klidně v autobuse na cestě do práce, nebo třeba na procházce se psem a u toho si jednoduše vsadit. Nejlepší aplikace sázkových kanceláři navíc poskytují v aplikaci přesně to, co na svých webech, proto skutečně už nebudete muset z aplikace přepínat na klasický web sázkové kanceláře.

Nejlepší mobilní aplikace také fungují jak na chytrém telefonu, tak na vašem tabletu. Aplikace by se neměla zasekávat a její použití by mělo být intuitivní a nenáročné tak, aby si každý hráč jednoduše aplikaci osvojil. Co dál vás zajímá při výběru nejlepší sázkové aplikace?

Na co se zaměřit při výběru nejlepší aplikace sázkových kanceláři

Při výběru aplikací pro sportovní sázení je třeba se zaměřit na mnoho věcí. Hlavními věcmi, které byste měli hledat, jsou však bonusy, skvělý zákaznický servis, nepřerušovaný chod aplikace, dostupnost sázek a her. Pojďme se podívat na aplikace Fortuny, Synottipu a Sazkabet, které čeští hráči používají velmi často.

Fortuna sázková aplikace

Tato aplikace populární sázkové kanceláře s tradicí je ke stažení zdarma a poměrně nedávno prošla renovací, která zajistila její bezproblémový běh.

Fortuna sázková aplikace

Klikněte zde pro stažení

Design a použití aplikace

Aplikace svým vzhledem, stylem i grafickým zpracováním kopíruje webové stránky sázkové kanceláře, takže pokud jste častým návštěvníkem webu, budete se v ní cítit jako doma. A proti staré verzi je skutečně mnohem chytřejší, snazší na použití a také lépe hodnocená uživateli. Prostředí aplikace je intuitivní a snadno se v něm naviguje. Hlavní menu je přehledné a poskytuje všechny základní oblasti, do kterých se můžete chtít vydat. Nabídky sázek se zobrazují přehledně a také můžete jednoduše spravovat vaše sázky v sekci vašeho účtu.

Přihlášení do aplikace

Velmi pohodlné je i přihlášení do aplikace, kdy nově můžete použít i rozpoznávání obličeje nebo přihlášení otiskem prstu. Nováčci v Fortuny se mohou z aplikace i registrovat, což je velmi příjemná možnost. Poté, co se registrujete, potvrdíte hráčský účet a provedete první vklad, můžete jednoduše začít sázet. Dále už se stačí přihlašovat otevřením aplikace a zadáním uživatelského jména a hesla.

Nabídka aplikace Fortuna

V aplikaci najdete přesně to, co na webových stránkách. Sázky Maxikomby, zobrazení tiketu, nebo třeba možnost Cash-out, tedy odprodání tiketu před koncem zápasu. Pro přehledné informace o všech zápasech můžete v aplikaci využít funkci MatchTracker, která vás udrží v obraze o všech zajímavých probíhajících zápasech. Provádět můžete i rychlosázky a pro všechny, kteří chtějí mít aktuální přehled, je zde funkce upozornění, která můžete od aplikace dostávat. Například na nadcházející zápas vašeho oblíbeného týmu.

Získejte promo kód Fortuna zde.

Závěrečné hodnocení a pro a proti

Z našeho pohledu se jedná o skutečně velmi povedenou aplikaci, které není co vytknout. Je na vás, jestli se Fortuna zařadí mezi vaše nejlepší sázkové aplikace, ale z nás, už tam rozhodně patří. Podívejte se na shrnutí jejich pro a proti:

PRO PROTI
Jednoduché používání Nenajdete ji v Google Play
Kompletní nabídka stejná jako na webu kanceláře Není zde funkce Supertiketu
Živé přenosy a sázení

Sazkabet aplikace

Další aplikací, na kterou se dnes zaměříme, je Sazkabet. Mezi nejlepší sázkové aplikace ji rozhodně můžeme zařadit i na základě hodnocení uživatelů, kteří si ji velmi oblíbili a mají s ní pozitivní zkušenosti. Jaké jsou vlastnosti této appky a na co se po jejím stažení můžete těšit?

Sazkabet aplikace

Design a použití aplikace

Co se vzhledu aplikace týče, dominuje jí žlutá barva, podobně jako webovým stránkám sázkové kanceláře. Uživatelsky se jedná o velmi příjemné prostředí, které je snadné pro navigaci. Základním orientačním bodem pro vás bude menu v levém horním rohu domovské stránky aplikace, kde najdete všechny potřebné sekce. Z aplikace můžete sázet na sport, ale také hrát různé hry, nebo se věnovat loterijnímu sázení. Pod těmito sekcemi najdete také možnost jednoduše přejít do zákaznické podpory, nebo si přečíst o zodpovědném hraní, což je nepochybně silnou stránkou.

Přihlášení do aplikace

Z aplikace se můžete také registrovat, jednoduše pokud si ji stáhnete. Stažení je zdarma a odkaz najdete přímo na webových stránkách Sazkabet. Podobně jako další nejlepší sázkové aplikace, i zde máte možnost registrovat se, provést první vklad a následně ihned začít sázet. Poté už se budete vždy přihlašovat za pomocí vámi zvoleného uživatelského jména a hesla.

Při registraci do aplikace použijte promo kód Sazkabet.

Nabídka aplikace Sazkabet

Co je rozhodně velmi pozitivní je, že u Sazkabet aplikace najdete přesně to, co na webových stránkách. Nemusíte se tedy obávat omezeného přístupu ke hrám nebo sázkám. I zde máte předzápasové a live sázky na jednom tiketu, můžete sázet na množství živých přenosů nebo je sledovat a provádět rychlo sázky. Aplikace prošla aktualizací a skutečně není co jí vytknout, jelikož běží velmi spolehlivě.

Při registraci do aplikace použijte promo kód Sazkabet.

Závěrečné hodnocení a pro a proti

Sazkabet nás svou aplikací skutečně nezklamalo a musíme potvrdit, že pozitivní hodnocení na internetu jsou rozhodně pravdivá. Neváháme tuto aplikaci zařadit do seznamu pro nejlepší aplikace sázkových kanceláři a zde je přehledné shrnutí:

PRO PROTI
Velká nabídka sázek Není ke stažení v Google Play
Live přenosy a sázky Absence průvodce pro nové sázkaře
Možnost Cashout

Synottip sázková aplikace

Poslední aplikací, kterou jsme v naší recenzi zařadili mezi nejlepší sázkové aplikace je appka od Saynottip. Této aplikace je dostupná pro systémy iOS i Android a můžete se v ní těšit na jednoduché a příjemné sázení.

Synottip sázková aplikace

Klikněte zde pro stažení

Design a použití aplikace

Vzhledově se jedná adaptaci webových stránek a najdete zde hlavně oranžovou a bílou barvu. Pro zahájení vaší orientace aplikací se vám bude hodit horní oranžové menu, ve kterém najdete nejdůležitější sekce, nebo také informace o vašem hráčském účtu. V aplikace se neztratíte, ikdyž v porovnání s předcházejícími dvěma aplikacemi, nám přijde trošku méně přehledná.

Přihlášení do aplikace

Přihlášení je klasicky možné pomocí vašich přihlašovacích údajů, ale také můžete využít rozpoznání obličeje nebo sken otisku prstu. Aplikaci můžete použít i pokud jste úplný nováček a klidně se z jejího prostředí zaregistrovat. Není to nic těžkého a po vytvoření sázkařského účtu, jeho ověření a vložení financí na váš účet, můžete ihned začít sázet.

Získat až 10 000 Kč jako uvítací bonus při použití bonusového kódu Synottip.

Nabídka aplikace Synottip

Sázet můžete z appky tak, jak jste zvyklí a najdete zde všechny sporty i události, které jsou k dispozici na webových stránkách Synottipu. Můžete využít funkce cashout nebo objevovat všechny sázkové trhy. Využívat můžete systémové sázky i live nabídku. Kromě toho své sázky uvidíte přehledně na jednom tiketu a nemusíte neustále překlikávat a něco hledat.

Závěrečné hodnocení a pro a proti

Synottip aplikace rozhodně patří mezi nejlepší sázkové aplikace na českém trhu a z našeho pohledu na ní není příliš nedostatků k vytknutí. Podívejte se na závěrečné shrnutí:

PRO PROTI
Živé sázky a přenosy Nemá speciální bonus za stažení
Kompletní nabídka sázek Není dostupná v Google Play
Možnost upozornění pro chytré hodinky

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.