Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Mohl by se Højlund v létě stěhovat do Realu Madrid?

Rasmus Højlund © iconsport.photo

Rasmus Højlund promluvil ke spekulacím o jeho možném odchodu z Manchesteru United. Ty se v posledních týdnech objevily v médiích s ohledem na rostoucí formu mladého útočníka. Mluví se zejména o Realu Madrid.

Dánský reprezentant loni v létě přestoupil na Old Trafford z italské Atalanty, přičemž bergamský celek za nadějného útočníka vyinkasoval více než 72 milionů liber.

Přestože se odchovanec FC Kodaň na Ostrovech nejprve trápil a branky střílel prakticky jenom v Lize mistrů, vše se otočilo v prosincovém domácím utkání proti Aston Ville. Tehdy Højlund vstřelil v závěrečné desetiminutovce svůj první ligový gól a dokonal velkolepý obrat Rudých ďáblů. Od té doby až do dnešního dne nastřádal v nejvyšší anglické soutěži pět přesných tref.

Jeho nedávná forma údajně přilákala pozornost španělského giganta Realu Madrid. Podle zpráv tamního deníku DefensaCentral dostal hlavní skaut Bílého baletu Juni Calafat za úkol v posledních měsících získat o dánském forvardovi co nejvíce informací.

Sám hráč nicméně tyto spekulace poměrně rázně odmítl. „Manchester United momentálně prochází procesem přestavby, kterého bych chtěl být součástí. To je ostatně také důvod, proč jsem se rozhodl přijít zrovna nyní. Cítím, že mohu růst společně s klubem a doufám, že v budoucnu oslavíme zisk trofejí."

Když byl Højlund dotazován, kdy jeho vřelý vztah ke klubu začal, odpověděl: „Myslím, že 10letý Rasmus by byl naprosto nadšený. Tehdy si vytyčil nějaký cíl a já si za ním od té doby šel."


Zdroj: sportbible.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.