Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Manchester United znovu přišel o Lisandra Martíneze

Lisandro Martínez © iconsport.photo

Fotbalisté Manchesteru United sice ve 23. kole zdolali na svém trávníku londýnský West Ham suverénně 3:0, přišli však o klíčového stopera Lisandra Martíneze.

Rudí ďáblové si užívali pohodlného dvoubrankového náskoku, když zhruba 20 minut před koncem došlo ke střetu Martíneze s Vladimírem Coufalem a pravá noha argentinského fotbalista zůstala zaklíněná pod padajícím zadákem West Hamu. Následná bolestivá grimasa domácího obránce, který se držel za koleno, nevěstila nic dobrého, navzdory tomu se však Martínez rozhodl ještě chvíli ve hře pokračovat.

Za moment ovšem bylo jasné, že to dál nepůjde. Při snaze získat míč po samostatném úniku Jarroda Bowena padl Martínez k zemi a musel vystřídat. Na jeho místo se postavil Raphaël Varane a ve dvojici s Harrym Maguirem bez větších problémů dovedl domácí mužstvo k čistému kontu a cenné výhře, kterou se United dostali v tabulce právě před svého dnešního soupeře.

 Po závěrečném hvizdu pak špatnou situaci argentinského oblíbence domácích ochozů potvrdil také lodivod Manchesteru Erik ten Hag.

„Ještě nevím detaily, ale nevypadá to dobře. Musíme počkat na podrobnosti a případnou diagnózu. Nyní jsme ale hrozně zklamaní, doufáme, že to nebude tak vážné. Můžeme se jen modlit."

„Je to velká ztráta jak pro něj, tak pro celé mužstvo. Na hřiště se vrátil teprve nedávno a je nepostradatelnou součástí týmu. Když kvůli zranění vypadl v minulé sezoně, úroveň našich výkonů šla výrazně dolů. Chceme se tomu vyvarovat, protože i bez něj máme silný kádr a kvalitní stopery. Martínez ale kromě svých fotbalových dovedností přináší do týmu velkého ducha."

„Zklamání je to jak pro tým, tak hlavně pro Lichu. Je to frustrující, tvrdě dřel, aby se mohl vrátit a vydrželo mu to jen tři zápasy. Teď to vypadá, že nám opět nějakou dobu nebude k dispozici, ale musíme zůstat pozitivně naladěni. Doufáme, že jeho zranění tentokrát nebude tak vážné."

Zdroj: manutd.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.