Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Manchester United si komplikuje umístění v TOP 4, někteří fanoušci viní Ronalda

Cristiano Ronaldo © skysports.com

Na Old Trafford se s Watfordem očekávala dominantní výhra a možná i gólové hody. Opak byl však pravdou. Hostující mužstvo si s favoritem poradilo a odvezlo si cenný bod za remízu.

Manchester United čeká náročný březen, kdy tým Ralfa Rangnicka narazí na Manchester City, Liverpool a Tottenham. V Lize mistrů je pak velmi očekávaná odveta s Atléticem Madrid. Pokud tedy klub měl něco za povinnosti, byly to tři body s Watfordem, které měly United upevnit místo v TOP 4. I sám Rangnick si je totiž dobře vědom toho, že v březnu se Red Devils pravděpodobně nepodaří bodovat ve všech zápasech a ze současné pozice v tabulce by se mohl rychle propadnout.

Včerejší utkání s Watfordem bylo ve znamení spalování velkých šancí. Ty měli postupně Ronaldo, Fernandes a Elanga. Ani jeden se však ve vyložených šancích neprosadil a po 90 minutách se tak museli domácí spokojit s bodem za remízu. Rangnick tentokrát přitvrdil v rozhovoru v novináři a postěžoval si na slabou kvalitu v zakončení.

"Na konci je to vždy o efektivitě. Umět proměňovat šance. Bohužel to nebylo poprvé, co se nám to nepodařilo."

"Znovu jsme pocítili, jaké to je, když ztrácíme dva body. Myslím, že se nám povedlo vše kromě vstřelení gólu. V obou poločasech jsme měli několik šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Z tohoto důvodu opět ztrácíme dva body."

"V prvním poločase jsme měli čtyři čisté šance na vstřelení gólu. Běžně by to stačilo na to, abychom dali alespoň jeden gól. Druhý poločas byl podobný."

Je na vině i Ronaldo?

Nestává se často, aby se fanoušci stavěli proti Ronaldovi, ale po jeho gólovém půstu se objevilo několik, kteří začali zpochybňovat jeho návrat na Old Trafford. Důvodem jsou právě neproměněné šance a méně aktivní styl hry. Ronaldo je dobře známý tím, že si na svou šanci dokáže počkat a rozhodnout zápas díky pár dotekům. Manchester však možná v současnosti potřebuje trochu více než jen to.

Za návrat CR7 na Old Trafford byl každý fanoušek šťastný, ale v této části sezóny se začíná objevovat kritika tohoto kroku. Na druhou stranu je třeba si položit otázku, kdo by momentálně stál na jeho místě? Cavani je zraněný a Rashford prochází nejslabší částí své kariéry a kritiky schytává mnohem více než Cristiano Ronaldo.

Zdroj: skysports.com, eurosport.com, bbc.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.