Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Liverpool - Arsenal tipy: Předběhne Arsenal v tabulce Liverpool?

liverpool-arsenal-tipy

Ve 12. kole Premier league se potkají dva velkokluby. Ze zápasu může vzejít zajímavá změna v tabulce. Arsenal může přeskočit Liverpool, ale dokážou to?

Tento zápas 12. kola Premier ligy je snad nejzajímavější ze všech. Jde totiž o hodně a na základě výsledku právě tohoto zápasu mohou v tabulce nastat zajímavé změny. Odnese si tři body Arsenal a předběhne tak v tabulce Liverpool? 

Liverpool - Arsenal tipy

Tento zápas může být překvapivý a plný zvratů, ale i přesto jsme pro vás vybrali zcela zdarma tři zajímavé tipy, ze kterých si vybere jak konzervativní sázkař, tak sázkař, který má rád riziko. Zaujal vás nějaký z nich? 

  • Zápas skončí výsledkem. Liverpool. Kurz: 1.50
  • Oba týmy dají gól. Ano. Kurz: 1.60
  • Počet gólů v zápasu bude více než 3.5+. Kurz: 2.28

Arsenal se v poslední době hezky rozběhl. Ze šesti posledních zápasů neprohrál ani jeden a vypadá to, že je nastartovaný na to, aby si svou neproherní šňůru udržel. V tomto kole ale, bohužel pro Arsenal, narazil na Liverpool. Proč bohužel? Arsenal si totiž v posledních kolech zahrál převážně se slabšími soupeři, kde měl v podstatě výhru povinnou. Na druhé straně Liverpool odehrál v poslední době zápasy s převážně rovnocennými soupeři a prohrál pouze jednou, když ho překvapil West Ham. Každopádně Liverpool dal hodně sil do zápasů v Lize mistrů. Vyplatilo se jim to, protože postup do vyřazovacích bojů mají již zaručen a mohou se tedy plně soustředit na Premier ligu. To, že teď budou hrát s Arsenalem, by pro ně nemělo být problém a již s plným fokusem na ligu mohou být pro Arsenal jako kryptonit pro Supermana.

Liverpool - Arsenal tipy jsou vybrané velmi pečlivě, a proto si z nich může vybrat jakýkoliv tip sázkaře. Podívejte se, jak vypadá zápas z pohledu šancí.

Pohled na zápas z pohledu šancí

Liverpool má skutečně velmi drsný a obávaný útok. Dokonce pouze z 11 odehraných zápasů vsítili už 31 gólů a tomu nemůže z Premier league konkurovat žádný tým. I první tým v tabulce - Chelsea - vsítil pouze 27 gólů. Proto, pokud si bude chtít Arsenal odnést tři body, bude muset zápas postavit na skutečně silné obraně. Předpokládáme však, že i když se Arsenal bude modlit ke královně, tak se jim jen stěží podaří zastavit Mohameda Salaha, Maného nebo Jotu. Proto se očekává, že v zápasu padne skutečně větší počet branek, ostatně Liverpool je tím tuto sezonu pověstný nejen v Premier lize, ale i v Lize mistrů. Liverpool má průměr branek na zápas 1.94 a Arsenal 1.63, což taktéž neni málo. Každopádně Arsenal tuto sezonu vsítil 13krát a inkasoval taky 13krát. I tak se dokázali dostat na pátou příčku v tabulce. Liverpool je rozhodnut srazit hřebínek aktuální formě Arsenalu a v tom zápalu je celkem pravděpodobné, že Liverpool dostane alespoň jeden gól. 

Zápas to bude určitě koukatelný a pro oko každého fotbalového fanouška velmi přitažlivý.

Poslední vzájemné zápasy

Poslední zápasy těchto velkoklubů dopadly následovně. 

03.04.2021 | Arsenal - Liverpool  0:3

01.10.2020 | Liverpool - Arsenal 4:5

Liverpool - Arsenal tipy na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas budete moct dívat na stanici Premier Sport. 
  • Živý přenos začne 20.11.2021 v 18:30.

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas se bude hrát na domácí půdě Liverpoolu, konkrétně na stadionu Anfield.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Bude zajímavé sledovat útočníka Mohameda Salaha z Liverpoolu a obránce Arsenalu Gabriela Magaihaese.

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Doporučujeme si vybrat sázkovou kancelář s českou licencí, která vám nabídne ten nejlepší kurz na váš tip. 

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Je to nejzajímavější zápas tohoto kola. Nevsadit si na něj, by snad byl i hřích.

Je nějaký jiný zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Můžete si vsadit na zápas Villa - Brighton.


Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.