Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Leicester - Chelsea tipy: Odejde Chelsea s čistým štítem?

leicester-chelsea-tipy

V dalším kole Premier league se proti sobě utkají Leicester a Chelsea. Odnese si Chelsea tři body? Přečtěte si podrobnou analýzu tohoto zápasu i s tipy zdarma.

Dvanáctý Leicester přivítá na svém King Power Stadium aktuálně vévodící tým anglické Premier league Chelsea. Bude to zápas o jednom týmu, nebo zajímavá podívaná? 

Leicester - Chelsea tipy

Níže najdete několik tipů, které se vám mohou líbit. I když je favorit celého zápasu nad slunce jasný, vybrali jsme pro vás zajímavé tipy, které mají vysoké kurzy.

  • Zápas skončí výsledkem. Chelsea: Kurz: 1.80
  • Oba týmy dají gól. Ne. Kurz: 1.95
  • V obou poločasech padne gól. Ano. Kurz: 1.73

Chelsea si v této sezoně vede fakt neuvěřitelně dobře. Především v posledních zápasech ukazuje své ligové kvality, kterých se jen tak lehce nezřekne. Chelsea je na prvním místě tabulky a nad City má náskok třech bodů. Tento náskok si bude chtít trenér Thomas Tuchel určitě udržet, anebo ho i zvýšit. V aktuální formě Chelsea by se jim to klidně mohlo podařit. Chelsea ukazuje, že je tým, který je brilantně sehraný a dokáže přesně rozeznat slabiny svého protivníka. Z posledních šesti zápasů neprohrál ani jednou, zatímco Leicester v posledních šesti zápasech prohrál jednou a dvakrát remizoval. Leicester všeobecně kvůli vlastním chybám dopouští, aby měl jeho soupeř dostatek možností na střely na branku. Chelsea toho určitě využije.

Leicester - Chelsea tipy jsou tedy celkem jasné, ale stále je hezký kurz na výhru Chelsea. Každopádně se pojďme podívat na to, jak zápas vypadá z pohledu šancí. 

Pohled na zápas z pohledu šancí

Chelsea se bude snažit Leicester napadat co nejvíce, ale zároveň si bude hlídat obranu, kterou má na velmi vysoké úrovni. Spíše se očekává, že Chelsea bude čekat na chybu Leicestru, které pak náležitě využije. Jak jsme již zmínili, Leicester dělá mnoho chyb a to už na začátku zápasu, a právě proto prohrál už několik zápasů. Je třeba si uvědomit, že Chelsea má skutečně kvalitní obranu kombinovanou s kvalitním útokem, což je snem každého trenéra i manažera klubu. Z celkových 11 zápasů Chelsea inkasovala pouze čtyřikrát a rozdala až 27 branek, což dělá z Chelsea tým, který je druhý za Liverpoolem - co se týče počtu vstřelených branek. Je jasné, že Leicester se bude snažit navázat na svoji výhru nad Chelsea v anglickém FA Cupe, ale předpokládá se, že Chelsea se ze svých chyb poučila a nedovolí, aby se Leicester co i jen přiblížil k šestnáctce. 

Z pohledu šancí je na tom mnohem lépe Chelsea, která má v podstatě povinnost vyhrát. Očekáváme, že Leicester půjde do zápasu s motivací, ale udělá nejméně jednu chybu v obou poločasech, čeho Chelsea okamžitě využije a vsítí, proto jsme pro vás vybrali tip, že padne gól v obou poločasech.

Poslední vzájemné zápasy

Leicester  - Chelsea tipy stojí především na číslech. Z jejich dvou posledních zápasů se však nedá tak úplně vycházet. Leicester dokonce nad Chelsea v zápasu FA Cupu vyhrál, ale Chelsea se určitě poučila. Zde jsou jejich poslední zápasy. 

18.05.2021 | Chelsea - Leicester 2:1

15.05.2021 | Chelsea - Leicester 0:1

Leicester - Chelsea tipy na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas budete moct podívat na Premier sport TV a v rozšířené nabídce Live na iFortuna.
  • Živý přenos z London Stadium začne 7.11.2021 v 17:30.

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas se odehraje na domácí půdě West Hamu na stadionu London Stadium.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Z týmu Chelsea to budou určitě obránci Reece James a Ben Chilwell, kteří kromě obrany zvládají i střílet branky. Z týmu Leicester bude zajímavé sledovat anglického útočníka jménem Jamie Vardy. 

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Na tento zápas si budete moct vsadit v jakékoliv sázkové kanceláří. Samozřejmě doporučujeme sázkovou kancelář, která má českou licenci. 

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Bude to celkem pravděpodobně zápas o jednom klubu. Zvolit výhru Chelsea za tak vysoký kurz a s takovými šancemi nám přijde jako dobrá volba. 

Je nějaký jiný zápas, na který bych mohl  vsadit?

Ano. Doporučujeme vsadit si na zápas Manchester City - Everton.


Zdroj: https://www.premierleague.cz/
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.