Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Klenot z Chelsea září na hostování v Championship

Omari Hutchinson © Iconsport.photo

Chelsea má spoustu talentovaných hráčů i mimo klub na hostováních. Jedním z nich je i Omari Hutchinson, jehož The Blues přetáhli z Arsenalu a nyní září v Championship v dresu Ipswiche, jenž šokuje a míří za postupem do Premier League.

Omari Hutchinson je odchovancem Arsenalu. V akademii The Gunners byl reprezentant Jamajky od roku 2015. Jenomže až do prvního týmu nedošel. V Arsenalu moc dobře věděli, že mají velký klenot, ale v létě 2022 ho nechali po konci smlouvy utéct do Chelsea. Výbornou sezónu odehrál v týmu do 21 let, s Chelsea absolboval přípravu a odešel na hostování do druholigového Ipswiche. Tahle volba se vyplatila všem stranám a na Hutchinsona se těšíme v Premier League, ať už to bude rovnou v Chelsea, nebo opět v rámci hostování někde jinde.

Ipswich je kometou této sezóny. Tým, jenž ještě nedávno působil ve třetí lize je aktuálně za Leicesterem a Leedsem na třetím místě a nevypadá to, že by hodlal zpomalovat. Přispívá tomu i český brankář Václav Hladký. V posledním měsíci je ale největší oporou právě 20letý středopolař z Chelsea. Hutchinson už byl v Arsenalu opravdu vysoce hodnoceným mladíkem, ale poprvé se představuje na té top úrovni mezi dospělými a hraje zase fantasticky. Vedle borců jako Ángelo nebo Andrey Santos je velkým příslibem The Blues na hostování.

Mladý talent Chelsea září na hostování

Za měsíc únor zvládnul Omari Hutchinson 6 ligových duelů, přičemž se mu vyloženě nepovedl jen jeden, kdy Ipswich prohrál s Prestonem. Od té doby paráda. 3 góly dal, na další 2 přihrál. Na 20letého borce super čísla. Jsou navíc ekvivalentní tomu, co v této sezóně zvládnul doposud. Za skvělé výkony byl skrytý diamant z Chelsea zvolen hráčem měsíce Championship. Naprosto po zásluze. Pokud Ipswich nakonec skutečně do Premier League doletí, bude to i jeho zásluha. Příští měsíce budou zlomové.

Omari Hutchinson

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.