Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Kdo nahradí Jürgena Kloppa v Liverpoolu? Tady jsou tři varianty

Xabi Alonso © iconsport.photo

Jürgen Klopp tento týden oznámil, že po sezóně skončí na lavičce Liverpoolu. Fanoušci už teď spekulují, kdo ho na lavičce nahradí. Která tři jména se nejčastěji objevují?

Xabi Alonso

Bývalý vynikající záložník kdysi nastupoval mimo jiné i v dresu anglického Liverpoolu. 

V současnosti na sebe však poutá pozornost tím, že jeho Leverkusen se momentálně nachází na prvním místě tabulky Bundesligy. A není to určitě žádná náhoda.

Xabi Alonso

Tým Xabiho Alonsa se prezentuje poutavým a útočným stylem s důrazem na držení míče. 

Nejčastěji se svým týmem nastupuje ve formaci 3-4-3, je otázkou, jak by do tohoto systému zakomponoval některé hráče Liverpoolu, například Mohameda Salaha.

Roberto De Zerbi

Do Premier League vlétl jako kometa a na Grahama Pottera dal už dávno zapomenout. 

Brighton se i díky jeho práci v minulé sezóně umístil na šestém místě, což byl pro klub z jihu Anglie velký úspěch. Brighton dotáhl až do vyzařovací fáze v Evropské lize.

Roberto De Zerbi

De Zerbiho dosavadní práce v Premier League určitě zaslouží uznání, možné otazníky však kolují nad jeho zkušenostmi, neboť ve své kariéře ještě nevedl žádný velký klub,

Steven Gerrard

Jedna z největší legend v historii největšího liverpoolského klubu. Má však na to, aby převzal tým po Jürgenu Kloppovi? Na tuto otázku si budou muset odpovědět ve 
vedení Liverpoolu.

Gerrard už v minulosti trénoval Aston Villu, jeho angažmá ale nedopadlo úplně nejlépe. Na lavičce nevydržel ani celý rok.

V současnosti působí v saúdskoarabské lize jako trenér Al-Ettifaqu, tam se mu také příliš nedaří. Navíc teď z týmu ještě odešel Jordan Henderson.

Steven Gerrard

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.