Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Kdo bude nejlepším střelcem Premier League a na koho si vsadit?

Erling Haaland © Iconsport.photo

Kdo bude nejlepším střelcem tohoto ročníku Premier League? To je otázka, jenž se zdála být ještě před sezónou zodpovězená, ale Erling Haaland tak dominantní jako vloni není. Má své pronásledovatele. Kdo ho dokáže ohrozit a jak to vidí sázkaři?

Erling Haaland - 17 gólů - 1,2

Suverénně největším favoritem na korunu krále střelců je nejen podle sázkových společnostísamozřejmě Erling Haaland. Jenomže se ukázalo, že i stroj se může občas zadrhnout a potřebovat servis. Haaland má sice čísla stále brutální, ale nemá je zas taková jako vloni, v aktuální fázi ani nemá takový náskok. Manchester City má však finiš sezóny tradičně neskutečný a na góly Haalanda se bude spoléhat. Favoritem je tedy logicky. Jak jsme ale viděli i u nás ve Fortuna Lize, i jeden zápas může všechno ototičt. Václav Jurečka a Marek Havlík se 4 góly v jednom utkání ví své.

Erling Haaland

Mohamed Salah - 15 gólů - 6,50

Během Haalandova zranění dokázal Mo Salah stav norského kanonýra dorovnat. Jenomže odjel na AFCON a navrch se zranil, Haaland se od svého návratu trefil třikrát a bude pokračovat. Naopak Salah po pár minutách proti Brentfordu opět na marodce. Má ale dokonalé schopnosti k tomu, aby dokázal Haalanda skutečně ohrozit,´. Vždyť než Haaland vloni stanovil rekord, ten starý s 32 góly za sezónu držel právě on. Tolik branek jako vloni pak Haaland určitě nenasbírá. Je to v Salahových silách, ale sázkaři si to nemyslí.

Mohamed Salah

Ollie Watkins - 13 gólů - 18

Ollie Watkins je za Mohamedem Salahem nejproduktivnějším hráčem celé Premier League. K jeho 13 gólům přidal i 10 asistencí a jendoznačně si říká o místo v debatě, kdo by měl být zvolen nejlepším hráčem celého ročníku Premier League. To, jakým způsobem se Watkins v dresu Aston Villy vypracoval, to je něco šíleného. Haaland má nad ním čtyřgólový náskok. Jak už jsem ale zmiňoval, není to nic, co by nešlo smazat za 2, či dokonce jeden zápas. A někdo jako Ollie Watkins na to schopnosti rozhodně má. Musí ale zůstat konzistentní.

Ollie Watkins

Dominic Solanke - 14 gólů - 18

Se stejným kurzem jako u Watkinse si můžete vsadit i na Dominica Solankeho. Odchovanec Chelsea, který se mihnul i Liverpoolem, je už v Bournemouthu nějakou chvíli. Trvalo mu, než se dokázal prosadit, ale jakmile to dokázal, stálo to za to. Rozstřílel se v Championship a po postupu je hvězdou Premier League. Letos už má na kontě 14 gólů. Oosbně si ale myslím, že i přestože má o 1 gól více jak Watkins, mnohem více šancí na zisk zlaté kopačky má právě jeho konkurent z Aston Villy a to už jen díky tomu, za jaký klub hraje.

Dominic Solanke

Heung-Min Son - 12 gólů - 20

Bukayo Saka - 12 gólů - 40

Richarlison - 10 gólů - 40

Darwin Núňez - 10 gólů - 60

Alexander Isak - 10 gólů - 60

Jarrod Bowen - 11 gólů - 100

Julian Álvarez - 8 gólů - 125

Diogo Jota - 9 gólů - 125

Bukayo Saka

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.