Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jesse Marsch se stal novým trenérem Leedsu

Jesse Marsch © skysports.com

Po sérii slabých výsledků se musel s Leedsem rozloučit legendární Marcelo Bielsa. Na jeho místo již klub našel náhradu. Novým manažerem týmu se stává fotbal Jesse Marsch.

Pro fanoušky Premier League je určitě zklamáním odchod Marcela Bielsy, jelikož svýmu taktikami byl v nejvyšší anglické soutěži jistým unikátem. Leedsu však pravděpodobně už nebyl schopen pomoci a po sérii špatných výsledků byl dle očekávání odvolán. Stalo se tak po drtivé porážce 4:0 s Tottenhamem, který do té doby také nehrál v nikterak oslnivé formě.

Jesse March podepsal s klubem smlouvu do června 2025. Zkušenosti si přináší z týmů New York Red Bulls a RB Salzburg.

Jeho příchod vítal ředitel klubu Victor Orta: "Jsme nadšeni z příchodu Jesseho do klubu a těšíme se, kam nás novede v této nové kapitole Leedsu."

"Jesse je někdo, koho jsme identifikovali už pred mnoha lety, když působil ještě v RB Salzburgu a věříme, že jeho filozofie and styl fotbalu perfektně sedne našim hráčům."

"Máme dlouhodobé plány a věříme, že je Jesse zvládne naplnit a dostat Leeds na vyšší úroveň."

I samotný March je přesvědčený, že jeho příchod bude pro klub přínosem: "Samozřejmě jsem ze svého příchodu nadšený, ale musím se už soustředit na úkol, který mi byl svěřen. Mám však plno energie a hodlám ji využít na to, abych tento klub dokázal posunout."

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.