Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jermain Defoe by radši sledoval hvězdu Chelsea než Lionela Messiho

Jermain Defoe je uznávaným expertem © iconsport.photo

Chelsea se dlouhodobě nedaří, ale má spoustu talentovaných mladíků, na které je skvělé se dívat. Jedním z nich je Cole Palmer, kterého Jermain Defoe, bývalý hráč Tottenhamu a West Hamu označil za nejzajímavějšího hráče na sledování, víc zajímavého než Messiho nebo Ronalda.

I když Defoe hrál za rivaly, umí pochválit i protivníka. Svůj názor řekl v podcastu The Players Channel od BBC Sport, kde se spolu baví dvě bývalé nebo i momentální fotbalové hvězdy. Kromě zmiňovaného Defoa tam také zavítá třeba Troy Deeney, Callum Wilson, Michail Antonio nebo Tom Cairney.

Začalo to tím, že se Defoa zeptal Deeney: „Komu bys v dnešní době zaplatil, abys ho mohl sledovat?" Defoe odpověděl: „Právě teď? Cole Palmer."

A pak se strhla zajímavá debata. Deeney zareagoval: „Cole Palmer? To je šílené první jméno, brácho! Mohl jsi si vybrat Messiho, Ronalda, Haalanda a ty sis vybral Colea Palmera."

Na to Defoe řekl: „Zažil jsem to. Víš, o čem přemýšlím, že se chci dívat na někoho, kdo dalších deset, patnáct let může být, čím chce. Chtěl bych sledovat někoho, kdo je mladý, vzrušující."



Ale Cole Palmer není tak špatný výběr. Jeden z tahounů Chelsea, který má v Premier League za 22 zápasů 10 gólů a 6 asistencí. A jeho přestupní částka byla pouze 45 milionů eur.

Navíc vždycky, když jde ze hry, tak hra Chelsea výrazně klesne na kvalitě. Ale v porovnání s některými momentálními hráči ve formě se zdá Palmer jako outsider.

Své schopnosti může prokázat v důležitém zápase proti Liverpoolu. Finále Carabao Cupu bude sledované nejen médii, ale také fanoušky Chelsea, kteří by rádi viděli svůj tým v evropských pohárech.


Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.