Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jakou podmínku si dal Jadon Sancho pro svůj návrat do Manchesteru?

Jadon Sancho © iconsport.photo

Anglický reprezentant se v lednu rozhodl dle očekávání opustit Old Trafford. Důvodem byly neshody s trenérem Erikem ten Hagem. V Manchesteru však 23letého hráče nezavrhli.

Když Jadon Sancho vlétě roku 2021 přestupoval z Borussie Dortmund za téměř 90 milionů eur do Manchesteru United, čekaly se od něj velké věci. Vždyť v Německu patřil tři roky vkuse k nejvýraznějším postavám celé Bundesligy a především covidový ročník 2019/20, během něhož zaznamenal v nejvyšší soutěži 17 gólů a 16 asistencí, byl pro mladého křídelníka přelomovým.

Jadon Sancho na Old Trafford fanoušky nepřesvědčil

První dvě sezony po návratu na Ostrovy ovšem Sanchovy příliš nesedly. V 55 ligových duelech nastřílel pouze devět gólů a ke konci sezony 2022/23 se navíc začalo proslýchat, že odchovanec Manchesteru City příliš dobře nevychází s manažerem Erikem ten Hagem. Na povrch se dostaly informace o tom, že nizozemský kouč není spokojený se Sanchovým přístupem k tréninku, což sám ten Hag potvrdil po zářijovém zápase na hřišti Arsenalu.


Proti těmto nařčením se Sancho veřejně ohradil a prohlásil, že se dostal do pozice obětního beránka, na kterého se mají svést špatné výkony United z úvodu nového ročníku. V návaznosti na to se už Sancho do sestavy Rudých ďáblů v podzimní části nedostal a po třech měsících bez fotbalu ho vysvobodila právě německá Borussia.

Co by přivedlo Sancha zpět do Manchesteru?

Nyní se objevily spekulace, že jedinou možnou variantou, kdy se mohl do Manchesteru vrátit, je případný vyhazov ten Haga. Nizozemec má momentálně smlouvu do konce sezony 2024/25 a Sanchův kontrakt na Old Trafford poběží až do roku 2026. Otázkou tedy pravděpodobně zůstává, kdo koho z klubu dřív vyštve.

Zdroj: sportbible.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.