Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Hakim Ziyech promluvil o problémech v Chelsea

Ziyech se v Chelsea neprosadil © Iconsport.photo

Hakim Ziyech byl superstar Ajaxu, která pod Erikem ten Hagem došla až do semifinále Ligy mistrů. Po přestupu do Chelsea šla jeho kariéra dolů. Hodně se spekulovalo o AC Milán a PSG. Jenomže vedení jeho odchod do sabotovalo.

Jak vidí Chelsea Hakim Ziyech?

Hvězda reprezentace Maroka, ale stejně jako spousta jeho spoluhráčů vlastně Nizozemec. Tam Ziyech prožil celý svůj život a většinu fotbalové kariéry. Poprvé se hvězdou stal v Heerenveen, vystřelil v Twente a hráčem top evropské kvality se následně stal v Ajaxu. Pod Erikem ten Hagem prožil nejlepší roky své kariéry. Byl oporou týmu, jenž došel do semifinále Ligy mistrů. Během 4 let dal 49 gólů a na dalších 81 přihrál. I proto ho přivedla v létě 2020 Chelsea. Povedený přestup to ale nebyl. Ziyecha hodně omezovala zranění.

Nebylo to ale jen o tom. Střídali se trenéři a ne každy měl hvězdu marockého nároďáku v lásce. Proto i při jeho zdraví minuty většinou jen sbíral a když už hrál, kdovíjak skvělé to nebylo. Bylo prakticky jasné, že se s Chelsea rozloučí. A mohlo to přijít už dříve, než když se během tohoto léta vydal na hostování do Galatasaray. Jednou nohou už byl Ziyech v PSG, ale vedení The Blues v poslední den přestupového období přestup sabotovalo, když několikrát poslalo do Paříže špatné dokumenty, O tom, jak se v Chelsea cítil, se nyní Hakim Ziyech rozpovídal.

„Chelsea? Pff...o tom bychom mohli mluvit opravdu dlouhou dobu. Prostě věci nevyšly tak, jak jsme si všichni představovali. Bylo tam období plné změn trenérů, byly tam problémy s managementem, navíc ten zrušený přestup do PSG. Měli jsme tři týmy s hvězdnými hráči, které trenér mohl postavit. Docházela nám trpělivost. Když máte v týmu 40 hráčů, prostě si říkáte o problémy. Nemůže to fungovat," řekl Hakim Ziyech.

Zdroj: footballtransfers.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.