Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Gary Neville: O sezoně Manchesteru United rozhodne příští měsíc

Gary Neville © skysports.com

Manchester United má za sebou dvě vydařená utkání se ziskem celkových šesti bodů. O jeho sezoně však dle legendy klubu Garyho Nevilla rozhodne březen.

Po výhře 4:2 nad Leedsem by se zdálo, že United jsou zpět v boji o TOP 4 a post zaručující Ligu mistrů by si měli udržet. Soupeři o čtvrté místo však mají méně náročnější los. Red Devils čeká nejen odvete Ligy mistrů, ale zároveň i tři těžké zápasy v lize.

Pokud by tým Ralfa Rangnicka v ligových utkáních bral třeba jen body za remízy, o místo v TOP 4 by pravděpodobně přišel a situaci by si tak výrazně zkomplikoval. O poslední post pro Ligu mistrů soupeří hned s několika kluby. Tottenham Hotspur, West Ham, Arsenal, ale třeba i Wolves, kteří aktuálně hrají ve skvělé formě.

Gary Neville ve studiu upozorňoval na doslova šílené momenty, kdy United ve dvou minutách inkasovali dvě branky od Leedsu. Kdyby se taková situace měla opakovat s City či Liverpoolem, bylo podstatně těžší výsledek otáčet.

"United hrají s Atlecitem ve středu, poté je čeká Totenham, Liverpool a Manchester City. Je to velký měsíc a právě tento měsíc rozhodne o tom, jak sezona pro Red Devils dopadne, pokud se bavíme o místě v TOP 4 a postupu do Ligy mistrů."

"Je tu spousta bodů, které se musí řešit. Kapitánská páska, kdo bude další manažer, jak to funguje mezi hráči v kabině. To vše se bude muset vyřešit a do toho mají nesmírně obtížný los. Budou se spoléhat na své opory, které musí hrát v té nejlepší formě a vyhrávat jim tyto těžké zápasy."

"Klíčovým testem tedy bude příští měsíc. S Leedsem ukázali, že umí dávat góly, ale musí se vyvarovat těch šílených momentů, kdy ve dvou minutách přijdou o výsledek. Když se jim tohle stane proti City, Liverpoolu či Atleticu, budou mimo hru."

"Manchester United bude potřebovat body z těchto třech zápasů. 7 nebo 9 bodů a mohou věřit v udržení TOP 4."

Březnový rozpis zápasů Manchesteru United:

Manchester City (venku) - 6. 3.
Tottenham Hotspur (doma)  12. 3.
Atletico Madrid (doma) - 15. 3.
Liverpool (venku) - 20. 3.

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.