Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Fanoušek Watfordu je stabilizován a fanoušek Southamptonu je již propuštěn z nemocnice

Zásach zdravotníků přímo na stadionu

Fanoušek klubu Watford utrpěl zástavu srdce přímo na stadionu. Jak dopadl? A jak dopadl fanoušek, který měl záchvat v zápasu Sauthamptonu?

Fanoušek Watfordu, který zkolaboval během středečního zápasu s Chelsea, je v "stabilizovaném stavu" v nemocnici.

Larry Brooks utrpěl srdeční zástavu během prvního poločasu, přičemž byla hra zastavena na více než 30 minut, zatímco mu byla poskytována rychlá pomoc.
Sice zůstává na pozorování v nemocnici, ale „má dobrou náladu".

Na druhé straně fanoušek Southamptonu, který utrpěl záchvat během remízy s Leicesterem, byl propuštěn z nemocnice už ve středu.
Začátek druhého poločasu v St Mary's byl zpožděn asi o 15 minut poté, co fanoušek utrpěl záchvat.

Watford ve svém prohlášení uvedl, že Brooks „chce spíše diskutovat o budoucnosti Hornets pro nadcházející sezónu, než mluvit o jeho zástavě srdce v průběhu zápasu".
"Tento klub je skutečná rodina a ve středu večer se tak i zachoval. Postaral se o jednoho ze svých," řekl předseda Scott Duxbury.

„Tak by to mělo být a jsme rádi, že Larry dostal péči, kterou potřeboval od různých zdravotnických týmů na stadionu, ale i od jednotlivců, kteří byli Larrymu na blízku."

"Zatímco mezi ně patřili zdravotníci z Watfordu a také z Chelsea - kterým tímto vyjadřujeme naši vděčnost, jednotlivci, kteří pomáhali, také patřili mezi obyčejné fanoušky, kteří seděli poblíž Larryho na Upper Graham Taylor Stand. Chtěl bych nabídnout své osobní poděkování těm, kteří Larrymu poskytli rychlou a nezbytnou pomoc a zachránili tak skalního fanouška Watfordu."

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.