Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Enzo Fernandéz odmítl spekulace o odchodu z Chelsea

Enzo Fernandéz © Iconsport.photo

V posledních dnech se začalo spekulovat o tom, že chce Enzo opustit Chelsea. Nabídnout se měl navíc Barceloně. Argentinský záložník se ale ke spekulacím vyjádřil a odmítl je.

Enzo Fernandéz je odchovancem River Plate. Vydařilo se mu hostování v Defense, následně se po návratu do River Plate stal po boku Juliana Álvareze jednou z největších hvězd tohoto týmu, debutoval za argentinský nároďák a přestoupil do Benficy. V hlavním městě Portugalska se ale moc neohřál. Hrál famózně, následně zazářil jako nejlepší mladý hráč na zlatém mistrovství světa v Kataru a přestoupil za 121 milionů eur do Chelsea. Měl být ozdobou Premier League, ale tou se zatím nestal. Může za to celkově špatná forma The Blues.

Oproti hráčům jako Mudryk nebo Caicedo je Enzo Fernandéz rozhodně jedním z povedenějších přestupů na Stamford Bridge, ale všichni víme, že nad ním je ještě několik levelů, na které může vystoupat. Během posledních týdnů na internetu vybouchla spekulace o tom, že v Chelsea nemá být mladý Argentinec spokojený a v létě by chtěl Chelsea opustit. Údajně se sám nabídl Barceloně. Po zápase s Crystal Palace, kdy dával krásný gól na 3:1 a podal velmi dobrý výkon, mimochodem už ve dvou zápasech v řadě, však tyto spekulace odmítl.

Enzo Fernandéz z Chelsea neodejde

„Jsem tady v Chelsea spokojený. Chci tu zůstat. Chceme v příštím roce hrát Ligu mistrů a budeme o to bojovat. Nevím odkud přišly ty spekulace, abych byl upřímný. Někdo prostě promluvil na sociálních sítích. Vystupuji nyní, aby jsem odmítl tyhle spekulace. Jsou fake," řekl Enzo Fernandéz po zápase s Crystal Palace.

Enzo Fernandéz

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.