Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

De Gea: Nevidím důvod, proč bych měl z Manchesteru odejít

David De Gea © skysports.com

I přes řadu spekulací z minulosti David De Gea potvrdil, že neuvažuje o odchodu z Old Trafford a rád by v klubu prodloužil svou již dlouholetou službu.

V roce 2015 se v Manchesteru značně zapotili v době, kdy končilo přestupové okno. David De Gea byl v té době jasnou oporou klubu, avšak kolem kroužil Real Madrid. Španělský gólman přiznal, že by se jednou rád vrátil do Madridu, kde působil za Atlético. V Madridu měl totiž rodinu a pokud si vezmeme kvalitu života v Manchesteru vs. slunečný Madrid, asi nepůjde o složité rozhodování o tom, kde se žije lépe.

Přestup tenkrát na poslední chvíli ztroskotal na "nefunkčním faxu", i když De Gea již byl se svou manželkou nachystaný ve Španělsku. V Manchesteru se tenkrát nijak nezlobili a De Gea v tu dobu pravděpodobně určil směr své kariéry, jelikož Real se již stihl zařídit a je nepravděpodobné, že by to chtěl v nejbližších sezonách měnit.

Dalším důležitým bodem je týdenní plat, u kterého se ví, že španělský gólman je jedním z nejlépa placených hráčů v lize.

"Vím, že jsem se narodil v Madridu, což mě s ním spojuje, ale je to jen město," komentoval dřívější přestupovou situaci De Gea.

"Nyní se cítím, jako kdybych byl z Manchesteru. Cítím se jako každý, kdo tu hraje. Tedy jako ve městě, kde vás milují a jste vždy vitán jako doma."

"Jsem tu již několik let. V budoucnu se samozřejmě může stát cokoliv, ale v současnosti nevidím důvod, proč bych Manchester opouštěl."

Manchester sice aktuálně má silnou dvojku v podobě Deana Hendersona, ale ten se už několikrát vyjádřil o možném odchodu, jelikož by rád působil v klubu jako číslo 1. To bude na Old Trafford vždy obtížné, neboť se De Gea letos řadí mezi nejlepší gólmany v lize a pravděpodobně zažívá jednu z nejlepších sezon své kariéry.

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.