Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

David Moyes: Luis Diaz byl v lednu naším cílem, ale vybral si Liverpool

Luis Diaz © skysports.com

Manažer West Hamu David Moyes přiznal, že jeho klub v lednu selhal, když se pokoušel podepsat Luise Diaze, ale neuspěl v boji s Liverpoolem, pro který se hráč nakonec rozhodl.

West Ham je letos jedním z favoritů na umístění v TOP 4, díky kterému by si klub zajistil evropské pohárové povinnosti v nadcházející sezoně. K jistotě umístění na čtvrtém místě se manažer klubu David Moyes pokoušel v lednu podepsat útočníka Luise Diaze, aby řešil problém Michaila Antonia, který v posledních utkáních nebyl ve zrovna oslnivé formě. O útočníka Porta se však pokoušel i Liverpool, který v tomto boji nakonec zvítězil.

David Moyes poté přiznal, že si s hráčem telefonoval, ale i tak byl příliš daleko od jeho podpisu.

"Mluvil jsem s Luisem Diazem po telefonu. Byli jsme však příliš daleko od dohody. Nevím, zda už v tu dobu do toho vstupoval Liverpool a to narušilo naše vyjednávní. Je to však opravdu skvělý hráč, ale my jsme ho nezískali."

West Ham se v lednu pokoušel i o Jesseeho Lingarda po jeho úspěšném hostvání v Londýně. Anglickému hráči v létě končí smlouva, a proto pravděpodobně vyslyšel doporučení svého agenta, aby odešel jako volný hráč a zajistil si tak v novém působišti ty nejlepší možné podmínky. Do hry o jeho podpis se navíc aktivně zapojil i Newcastle, který v případě záchrany v Premier League může být obrovským lákadlem pro řadu hráčů.

"Naší ambicí je podepsat ty nejlepší možné hráče, kteří pomohou pozvednout West Ham. Já doufám, že se nám to v budoucnu bude daři lépe. Někdy však musíte být jako manažer klubu trpělivý. Musíme dělat správné kroky a předejít tomu, abychom podepsali někoho, kdo by do týmu nezapadl," zakončil Moyes.

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.