Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Conteho brutální přiznání po prohře s Burnley: Manažeři se tu stále mění, ale hráči ne

Antonio Conte © skysports.com

Antonio Conte po prohře s Burnley neudržel nervy na uzdě a pustil se do vedení klubu. To ho údajně plně nepodporuje, hlavně co se týká přestupového trhu.

Od počátku bylo velkým otazíkem, jak bude horkokrevý Antonio Conte vycházet s Danielem Levym, který je známý svým nekompromisním vyjednáváním a úsporám, co se týká přestupového trhu. To by pro Conteho mohl být problém, jelikož v klubech, ve kterých působil, se vždy mohl spolehnout na plnění svých přestupových požadavků.

Tottenham si sice dokázal překvapivě poradit s Manchesterem City, proti kterému slavil překvapivé vítězství. S Burnley to však bylo úplně jiné utkání a Antonio Conte musel akceptovat porážku 0:1. Krátce po utkání se pak opřel do vedení klubu, od kterého nevidí dostatečnou podporu a neví, zda tak bude schopen splnit ambiciozní cíle klubu.

"Byl to složitý večer. Nebylo to však pouze dnes, prohráli jsme poslední čtyři zápasy z pěti. Zde proto očekávám nějaké změny od vedení klubu, protože pro mě je velm frustrující prohrávat."

"Myslím, že tato situace hovoří jasně. Mrzí mě to kvůli fanouškům, oni si tohle nezaslouží. Pokud však prohrajete čtyři zápasy z pěti, klub se k tomu musí nějak postavit a najít řešení."

"V této situaci jsou tu stále ti samí hráči, ale manažeři se mění. Hráči však zůstávají, a tak se výsledek nemění."

"Opakuji, že jsem v tomto případě honě upřímný. A opakuji, že že tento přístup klubu není správný. Není správné pokračovat, stále prohrávat a smířit se s tím. To není dobré pro nikoho."

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.