Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Conor Gallagher: O záložníka Chelsea je zájem z Premier League a LaLigy

Conor Gallagher na tréninku reprezentace © iconsport.photo

Conor Gallagher letos patřil mezi nejlepší hráče Chelsea. I přes to by mohl klub překvapivě opustit. Proč by mohl odejít a kam by zamířil?

Conor Gallagher má za sebou skvělou sezonu v dresu Chelsea. Odchovanec Chelsea většinu zápasů nastupoval jako kapitán, ačkoli byl až druhým náhradníkem za kapitánem Reecem Jamesem a Billem Chilwellem.

Chelsea má ale problém. Aby mohla splnit uzávěrku pravidel pro ziskovost a udržitelnost (PSR), bude možná muset prodat Gallaghera. O hráče se zajímá hned trojice týmů: Aston Villa, Atlético Madrid a Tottenham Hotspur.

Statistiky Conora Gallaghera v sezóně 2023/24:

Soutěž

OZ

G

A

Premier League

37

5

7

FA Cup

6

2

0

EFL Cup

7

0

2

Zájemci o Conora Gallaghera

Aston Villa potvrdila svůj vzestup pod Unaie Emeryho a kvalifikovala se do Ligy mistrů ze čtvrtého místa v tabulce. Díky tomuto umístění Aston Villa věří, že se jí podaří přilákat hvězdu Chelsea, Conora Gallaghera.

Tottenham a jeho manažer Ange Postecoglou patří k dlouholetým obdivovatelům tohoto záložníka. O přestup usilovali už v lednovém přestupovém období, ale neúspěšně. Tottenham se obává, že proti nim může hrát roli fakt, že patří k městským rivalům.

Manažer Atlética Madrid, Diego Simeone, hledá záložníka se schopností udržet míč. Není tedy žádným překvapením, že si vyhlédli právě Conora Gallaghera.


Uzávěrka PSR je 30. června

V zájmu Chelsea je dokončení samotného prodeje dříve než skončí termín určený pro předložení všech ekonomických spisů. Londýnský klub má obavy z PSR, proto chce mít vyřešenou budoucnost Conora Gallaghera co nejdříve.

Pokud by došlo k prodeji, Chelsea by vydělala 100 % na tomto prodeji, jelikož hráč je klubovým odchovancem. Anglie zatím nezveřejnila závěrečnou nominaci na EURO 2024, ale je velmi pravděpodobné, že ho Gareth Southgate zařadí na závěrečný turnaj.

Tato skutečnost může potencionálně oddálit celou dohodu a poškodit tak Chelsea.


Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.