Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

City - Everton tipy: Potvrdí City svojí formu?

city-everton-tipy

Tento zápas by se dle všeho měl nést v duchu jednoho týmu. Potvrdí v tomto zápase City svojí velkolepou formu a sníží náskok Chelsea v tabulce?

Oba týmy by samozřejmě nejraději vyhrály, a urvaly si tak tři body do tabulky. V případě výhry Evertonu by se jim mohlo podařit posunout se v tabulce o něco výše. City však nemůže prohrát, protože by jim hrozil tabulkový propad. Jak to nakonec bude?

City - Everton tipy

Vybrali jsme pro vás zajímavé tipy, kterými můžete obohatit svůj tiket.


Je známo, že Manchester City rozdává mnoho gólů, ale dostává jich velmi málo. Tuto sezonu inkasovali pouze šestkrát. To znamená, že City je na druhé příčce v inkasování gólů za prvním týmem Chelsea, který inkasoval pouze čtyři branky. I když tým City nezačal sezonu úplně dle svých představ, v poslední době se zdá, že rozhodně chtějí atakovat první místo v tabulce. Proto potřebují každý bod, který se jim nabídne. S týmem Everton neprohrál City na domácí půdě už 11 zápasů a nepochybujeme, že si tuto bilanci budou chtít udržet. Everton je sice dobrý tým, ale dle expertů se jim v poslední době moc nedaří. I když jsou v tabulce na 11. místě, tak nevyhráli posledních 5 zápasů, a pokud by se jim to podařilo právě na hřišti City, bylo by to překvapení. 

City - Everton tipy stojí za to. Zalíbil se vám některý z uvedených tipů? 

Pohled na zápas z pohledu šancí

Z pohledu šancí by se mělo jednat především o zápas jednoho týmu. Obrana Evertonu není zdaleka nastavená na to, aby ustála tlak City, kteří si budou chtít urvat výhru stejně tak, jako si chce pes urvat kousek uzenýho. Navíc City nebude chtít podlehnout týmu ze středu tabulky, a ještě k tomu na domácí půdě. Machester City mají průměr vstřelených branek 1.51 a Everton 1.10. City sice absolutně nečekaně prohrál s Crystal Palace 0:2, ale to byl pravděpodobně jenom malý výpadek na cestě za prvním místem v tabulce. Tuto chybu už Manchester City rozhodně nebude chtít opakovat a dle našeho názoru si hráči ani trenér Guardiola nedovolí podceňovat jakéhokoliv soupeře, byť je statisticky slabší. Evertonu se poslední dobou nedaří téměř vůbec a bude se snažit uhrát to alespoň na remízu, ale dle veškerých předpokladů se jim nepodaří vstřelit ani jednu branku. Tip na přesný výsledek 3:0 má vysoký kurz a s ohledem na aktuální formu obou týmů by tento výsledek mohl vyjít. 

Bude zajímavé sledovat jestli City - Everton tipy do puntíku vyjdou. Zkusíte je? 

Poslední vzájemné zápasy

Oba kluby mají bohatou společnou historii. Ta je dlouhá a naposledy kdy Everton nad City vyhrál, bylo v roce 2017. Poslední dva společné zápasy dopadly takto.

23.05.2021 | City - Everton 5:0

20.03.2021 | Everton - City 0:2

City - Everton tipy na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas budete moct dívat na Premier Sport nebo v rozšířené nabídce Fortuna TV.
  • Živý přenos začne 21.11.2021 v 15:00.

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas se odehraje na Etihad Stadium - domácí půdě Manchester City. 

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Zajímavý hráč bude určitě Phil Foden, záložník City. 

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Na tento zápas si vsaďte ve své oblíbené sázkové kanceláři.

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Je to jeden z těch jasnějších zápasů, kde by jeden tým měl rozhodně vyhrát. 

Je nějaký jiný zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Můžete si vsadit na zápas Liverpool - Arsenal.


Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.