Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chelsea - United tipy: Potvrdí Blues svoji formu?

chelsea-united-tipy

Myslíte, že v zápasu, kde je Chelsea favoritem, by se mohlo udát nějaké překvapení? United nejde karta, ale mohli by to změnit. Bude to v tomto zápasu?

Chelsea v poslední době předvádí úchvatné výkony a to především v Premier League, které aktuálně kraluje. United, kdysi nejlepší tým světa, se potácí a je schopen prohrát vysoko i se slabšími týmy. Jak tomu bude u tohoto zápasu? 

Chelsea - United tipy

Zde najdete tři tipy, která nás zaujaly. Poskytujeme vám je celkem zdarma na základě naši analýzy.


Chelsea je ve velmi dobré formě a myslíme si, že si svoji formu nebude chtít pokazit ani v zápasu s United. V posledních deseti zápasech Chelsea neprohráli ani jednou a na této cestě budou chtít zůstat. Navíc je Chelsea na domácí půdě velmi kvalitní a neprohráli už šest domácích zápasů v řadě. Popravdě si myslíme, že United by se měl tohoto zápasu velmi obávat a měl by se na něho velmi dobře připravit. Není totiž jasné, jak United pobral fakt, že mají nového trenéra. Aktuálně řídí klub United Michael Carrick. Jedna věc je mít v týmu jednu hvězdu a druhá věc je mít vskutku sehraný tým, který přesně ví, čeho chce dosáhnout a jaký je jeho cíl. 

Chelsea - United tipy jsou celkem odvážné, protože si myslíme, že risk je občas zisk. Tip na přesný výsledek je proto na místě. 

Pohled na zápas z pohledu šancí

Chelsea si vede velmi dobře nejen v Lize mistrů, ale i v samotné Premier Lize, která je pro tento tým aktuálně velmi důležitá. Není tajemstvím, že po výhře v minulém roce v Lize mistrů by Chelsea chtěla získat titul v Premier Lize. Jde na to velmi dobře a statistiky mluví sami za sebe. Stačí se podívat do tabulky a hned uvidíte, že na Chelsea nemá žádný jiný tým. Na záda jim dýchá pouze klub Manchester City, který by rád obhájil titul z minulého roku. United se však v těchto predikcích tak trochu ztrácí. Už to není tým, na který jsme byli zvyklí v minulosti. Sice se jim vrátil Cristiano Ronaldo, ale co si budeme povídat, sám toho moc nezmůže a stavět tým pouze na jednom hráči, je čistý nesmysl. Průměrný počet branek u Chelsea je 1.38 a u United je to 1.36. I přesto si myslíme, že v tomto zápasu odejde Chelsea s čistím štítem. Tuto sezonu inkasovali pouze čtyřikrát a rozdali už 30 gólů. United naopak inkasoval až 21 branek a vsítil pouze 20. Už jen z této statistiky se dá usuzovat, že Chelsea bude chtít s United vytřít podlahu stejně tak, jak to udělali posledně zespodu tabulky Watford. Myslíme si, že United neunese útočný tlak Chelsea a že obrana Chelsea si hravě poradí s útočnými šancemi United.

Fanoušci United by si velmi přáli, aby proti Chelsea vyhráli a získali tak pro sebe tři body, ale ve formě, v jaké se aktuálně nachází United, to zřejmě nebude reálné. Právě proto jsou Chelsea - United tipy nastavené tak, jak jsme je uvedli výše.

Poslední vzájemné zápasy

Podívejte se na poslední vzájemné zápasy.

28.02.2021 | Chelsea - United 0:0

24.10.2020 | United - Chelsea 0:0

Chelsea - United tipy na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas budete moct dívat na Premier Sport.
  • Živý přenos začne 28.11.2021 v 17:30.

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas se bude hrát na stadionu Chelsea Stamford Bridge.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Z Chelsea to bude určitě Romelu Lukaku, který se vrací po zranění a z týmu United bude zajímavé sledovat, jak se v zápasu ujme své role známý Cristiano Ronaldo.

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Doporučujeme vybrat si sázkovou kancelář, která má českou licenci a je spolehlivá.

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Je to velmi zajímavý zápas a participovat na něm sázkou, by mělo být povinností pro každého fanouška. Samozřejmě si vyberte tip, který vám nejvíce vyhovuje. 

Je nějaký jiný zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Můžete si vsadit na zápas City - West Ham.

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.