Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chelsea si vyhlédla alternativu za Chilwella

Archie Brown © Iconsport.photo

Spolehlivost na levém kraji obrany je tím, to Chelsea v současnosti chybí. Jaké bude řešení Mauricia Pochettina? Je tu sice Ben Chilwell, ale jeho zdraví není pevné, Cucurella je na odchodu a Colwill je prostě stoper.

Kraje obrany Chelsea jsou celkově problémové. Napravo je kapitán Reece James, jenž ale kvůli zranění většinu sezóny stojí, a tak je Chelsea ráda, že má Mala Gusta, který se hezky zabydluje. Ale co na levo? Ben Chilwell je sice častěji k dispozici než James, ale také často chybí, ne vždy zahraje dobře, Marc Cucurella je zraněný a v létě určitě odejde a záskok Leviho Colwilla byl sice dobrý, ale lépe mu je uprostřed obrany. I proto se Chelsea zaměří v létě na nového krajního beka. S Ianem Maatsenem tedy asi nepočítá.

Obrovský zájem je ze strany Chelsea údajně o Archieho Browna. Odchovanec Derby County s kořeny z Jamajky se před sezónou přesunul ze švýcarského Lausanne do Belgie, kde obléká dres Gentu. Je mu stále jen 21 let a ukazuje obrovský potenciál. Už v létě o něj byl přitom velký zájem z Burnley. Tehdy se mluvilo o 2 milionech liber, dnes už je to 15. Chelsea by ho chtěla jako mladou alternativu za Bena Chilwella. Peníze na něj vzhledem k prodeji Cucurelly s Maatsenem budou. Bude ale soupeřit s West Hamem.

Archie Brown

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.