Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chelsea pouze remizovala, fanoušci chtějí Mourinha

Mudryk se z remízy rozhodně neraduje © iconsport.photo

Brentfordu se v Premier League v této sezóně nijak zvlášť nedaří. S Chelsea to ale byl vyrovnaný zápas, což ukazuje i výsledek. Klub chce rozhodně hrát lépe, kvůli tomu fanoušci vyvolávali jméno Josého Mourinha před zápasem.

Oba dva týmy před zápasem chtěli získat nějaké body, v případě Chelsea výhru, aby se konečně odrazili od 10. místa. Zato Brentford bojoval pro udržení Thomase Franka jako trenéra, protože po tolika úspěších pro Brentford je 15. místo málo.

Chelsea se po 35 minutách prosadila jako první. 5 minut po poločase ale Roeslev prostřelil Petroviče a bylo vyrovnáno. Trápení Blues prohloubil skvělými nůžky Yoanne Wissa, Disasi ale z rohu zachránil alespoň bod pro tým ze Stamford Bridge.



Po zápase Pochettino nezaslouženě pochválil hráče Blues: „Musíme samozřejmě lépe bránit, na velmi těžkém místě. Ale máme za sebou tři těžké zápasy v šesti dnech a myslím, že úsilí bylo obrovské. Bylo těžké udržet energii ve druhém poločase. Myslím, že to byl klíč k zápasu." Na otázku, čím Brentford tak vynikal, řekl, že hráli přímočařeji.

Trenér Brentfordu Thomas Frank chválil tým, i když by byl samozřejmě šťastnější se 3 body. „Po špatném výkonu proti West Hamu obrovské zlepšení," řekl kouč Bees.


Fanoušci Chelsea chtějí Mourinha

Během zápasu také fanoušci zpívali „José Mourinho" a uráželi Pochettina s Boehlym. Je jasné, že chtějí, aby klub vedla legenda, kterou je Mourinho, a rozhodně by zvládl.

Teď oba dva týmy budou bojovat svojí bitvu: Chelsea bude stíhat týmy z pohárových příček, což je Mission Impossible, zato Brentford bude hrát o klidný konec a o nezapojení se do bojů o sestup.

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.