Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Burnley - Palace tipy: Posune se někdo z tabulky výše?

burnley-palace-tipy

Dokáže Burnley porazit Crystal Palace na domácí půdě, nebo zápas skončí všemi tak moc favorizovanou remízou? Podívejte se na dnešní analýzu zápasu.

Je to zápas, který se zdá být jasný, protože Burnley zatím v posledních třech zápasech Crystal Palace porazil, ale na druhou stranu má Palace aktuálně formu, jakou předtím neměl, využijí toho i v zápasu s Burnley? 

Burnley - Palace tipy

Níže uvedené tipy pocházejí z pera fotbalových expertů a jsou pečlivě vybrané. Myslíme si, že by mohly podstatně obohatit váš tiket. Vyberete si? 

  • Zápas skončí výsledkem. Remíza. Kurz: 3.20
  • Oba týmy dají gól. Ne. Kurz: 1.93
  • Počet gólů v zápasu bude méně než 2.5. Kurz: 1.70

Burnley má tak nízký rozpočet, že se mnohý domnívají, že by měl sestoupit do druhé ligy. Každopádně ani samotný bookmakeři nejsou přesvědčeni, že by Burnely byl tým k zahození. Burnley se dokonce podařilo uhrát cennou remízu s Chelsea. Na domácím hřišti Burnley rozmlátil Crystal Palace až 0:3 a na domácím hřišti se jistě budou chtít předvést. I když Palace nastavil v poslední době fakt nabušenou formu, Burnley se o posun v tabulce bude přít na maximální úrovni. Palace v posledních šesti zápasech nikdy neprohrál. Dvakrát uhrál výhru a čtyřikrát remízu. Burnley má za sebou různorodou sérii proher, výher a remíz, ale s Palace to vždy dokázali uhrát na výhru. Bude se to opakovat? 

Burnley - Palace tipy nejsou postavené pouze na číselných statistikách, ale i na faktických předpokladech fotbalových expertů. Jak zápas dopadne z pohledu šancí? 

Pohled na zápas z pohledu šancí

Z pohledu šancí je zápas celkem jednoduchý. Burnley v posledních důležitých zápasech z Crystal Palace nikdy neprohrál a Crystal Palace bude nastupovat do tohoto zápasu s tím, že bude chtít urvat tři body, jen aby si Burnley nezačal myslet, že jsou pro ně lehkým soupeřem. Myslíme si, že snaha obou týmů bude vést ke konečnému nerozhodnému výsledku a oba týmy si tak odnesou po jednom bodě. Jasně, Palace má teď mnohem lepší formu než Burnley, ale jen samotná forma jim stačit na Burnley nebude. Trenér Burnley své hráče na Palace rozhodně dobře připravil a nebude chtít zklamat své fanoušky na stadionu Turf Moor. Tým tohoto trenéra rozhodně nebude chtít odejít ze souboje bez boje, a i když je většina lidí zatracuje, skutečnost bude pravděpodobně jiná. Oba týmy nejsou přeborníci ve střílení gólů, a tak jsme pro vás vybrali tip, že v zápasu padne méně než 2.5 gólů. 

Ať už se děje co se děje, dle názorů určitých expertů to bude zápas především o jednom týmu. Ten se bude snažit vyhrát a nakonec buďto vyhraje s čistým štítem, nebo odejde ze zápasu v bezgólovém stavu.

Poslední vzájemné zápasy

Poslední zápasy se nesly především v duchu Burnley, který vždy vyhrál. Palace má teď krásnou formu, kterou se chystá v tomto zápasu rozhodně využít. Jak dopadly poslední vzájemné zápasy? 

13.02.2021 | Palace - Burnley 0:3

23.11.2020 | Burnley - Palace 1:0

Burnley - Palace tipy na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas bohužel nebudete moct dívat na žádné tuzemské komerční televizi.

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas se bude hrát na domácím hřišti Burnley na Turf Moor stadionu 20.11.2021 v 16:00.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Zajímavé bude sledovat bitku dvou Irčanů v útoku obou týmů. Za Burnley to bude Maxwel Cornet a za Palace to bude Wilfried Zaha.

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Na tento zápas si můžete podat tiket v jakékoliv sázkové kanceláři, která má českou licenci.

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Je to zápas, ve kterém můžete jít na jistotu v počtu střelených branek, ale i zariskovat sázkou na remízu. Zápas nabízí vše, co sázkař potřebuje. Riziko i konzervativnost. Co si vyberete? 

Je nějaký jistější zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Doporučujeme vsadit si na zápas Leicester - Chelsea.


Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.