Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Burnley – Leicester tipy zápasu: Překazí Leicester domácím dobře rozjetou sérii?

Burnley – Leicester

V prvním březnovém utkání se proti sobě postaví Burnley a Leicester City, kdy se domácí tým pokusí dostat nad pomylsnou lajnu sestupujích klubů.

Jak jsme předpokládali, Burnley v minulém zápase remizovali s Crystal Palace a předvádí tu správnou formu pro udržení se v Premier League. Po nedávném oživení získalo Burnley 7 bodů z posledních 9 nabízených bodů. Naproti tomu Leicester je ve venkovních zápasech jedním z nejhorších týmů v lize, v 11 soubojích venku nasbíral pouze 9 bodů.

Burnley – Leicester tipy zápasu: REMÍZA.

Burnley málokdy inkasuje hodně gólů před vlastními fanoušky. Nicméně, Foxes jsou narozdíl od domácího týmu odpočatí, a to jim dává jistou výhodu.

TIP 1) Výsledek zápasu: REMÍZA. Kurz: 3.40 

TIP 2) Oba týmy dají gól: ANO. Kurz: 1.65 

TIP 3) Wout Weghorst vstřelí gól. ANO. Kurz: 2.87 

Burnley – Leicester analýza zápasu:

Burnley je 18.místě s 21 body a v případě výhry se vyhoupne nad sestupové pásmo.
V posledních 5 zápasech nasbírali úžasných 8 bodů, což je 1,6 bodu na zápas, v porovnání s předchozí sérií, kde nasbírali pouze 0,7 bodu. Burnley má na dosah bezpečné příčky, vítězství v tomto utkání, by je dostalo nad Everton a Leeds United.
V předchozím vítězném utkání vystřelili na bránu jen dvakrát, a potřebovali celkem 16 faulů, aby zastavili Crystal Palace. Je dost možné, že dříve nebo později jim to ublíží, a něk
terý z hráčů uvidí červenou kartu. Doma jsou silní a moc šancí nerozdávají, inkasovali 10 gólů v 11 zápasech.

Leicester je třináctý tým tabulky a má 27 bodů.
Hrají dobře, kontrolují míč, mají spoustu střel na branku, ale nedávají dostatek branek a inkasují víc než je pro ně dobré. Hlavním problémem kádru je absence Jamieho Vardy, který je stále zraněný. Útočník Kelechi Iheanacho nepodává dostatečný výkon, takže hledají cesty, jak v zápasech skórovat. Pro spoluhráče bude jistě dobré, že se James Maddison vrací po zranění a pravděpodobně nastoupí do hry. Odehrál zápas v Evropské lize a dal 2 góly.

Poslední vzájemné zápasy:

25.09.2021 | Leicester – Burnley 2:2

03.03.2021 | Burnley – Leicester 1:1

20.09.2020 | Leicester – Burnley 4:2

Burnley – Leicester tipy na živé vysílání:
Utkání se odehraje 1.3.2022 ve 20:45. Nemáme informace o živém vysílání.

Nejvíce kladené otázky:

Kde se tento zápas odehraje?

Turf Moor, Burnley

Výrazní hráči zápasu?

Burnley: Woutu Weghorstovy v zápase proti Crystal Palace zrušili platnost gólu, za nás je rozhodně aspirant na gól v tomto utkání.

Leicester: Záložník James Maddison je zpět, má skvělý přímý kop a dobré přihrávky. Bude vůdcem v nepřítomnosti Jamieho Vardyho.

Kde si můžu vsadit na tento zápas?

Online sázkové kanceláře nabízí množství kurzových sázek, a možnost si tak finančně přilepšit. Jistě oceníte naše Burnley - Leicester tipy na zápas v horní části článku.

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.