Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Bruno Fernandes: Ralf Rangnick dal týmu tu správnou identitu

Fotbalisté Manchesteru United © skysports.com

Portugalský záložník Manchesteru United promluvil o vlivu Ralfa Rangnicka na výkony týmu a na spekulace ohledně problémů v kabině klubu.

Manchester United po příchodu dočasného manažera Ralfa Rangnicka začal dvěma přesvědčivými zápasy, v nichž presoval soupeře a těžil po každého jeho ztrátě míče. Poté došlo na mírný útlum, jelikož Rangnickův styl je fyzicky náročný a vyžaduje aktivitu a výbušnost po celých 90 minut. I tak však Red Devils stále hrají o místo v TOP 4 a nadále živí i naděje na trofej v Lize mitrů.

Po několika slabších výkonech se objevila řada spekulací o problémech v kabině United. Hráči údajně měli mít problém se stylem, který se snaží Rangnick prosazovat a zároveň jim neměla sedět vůdcovská role Cristiana Ronalda. Několik hráčů se vyjádřilo na sociálních sítích, kde kritizovali zbytečné aktivity novinářů. O všem promluvil i v rozhovoru se SkySports Bruno Fernandes.

"Daří se nám od chvíle, kdy nový manažer dorazil. Tým má jasnou identitu," začal Portugales Fernandes.

"Musíme hrát tak, jak si manažer a jeho tým představují. Nikdy jsem tu neslyšel nikoho, že by si stěžoval na taktiky manažera."

"Vůbec nevím, proč si někdo tyto spekulace vymýšlí a proč mají občas zvláštní dotazy. V rozhovoru se mě třeba ptali, co si myslím o tom, že Jadon Sancho slaví gól stejně jako já. Nemyslím si, že takový dotaz je důležitý."

"Já vidím šťastné hráče, kdy Harry slaví s Paulem gól. Já k němu přijdu a řeknu: 'Konečně si dal gól tou velkou hlavou.'"

"Upřímně si tedy myslím, že si lidé snaží vymýšlet senzace a různé příběhy. U tak velkého klubu je jasné, že to jiné lidi bude zajímat, i když to není pravda."

"Pro nás hráče to ale neznamená nic. My musíme držet při sobě jako tým a vyhrávat společně," zakončil Fernandes.

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.