Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Arsenal - Aston Villa: Tipy na zápas

arsenal aston tip

Pokud si prohlédneme minulé vzájemné zápasy, tak zjistíme, že oba týmy vyhrály stejný počet utkání. Arsenal vyhrál 3 krát i Aston Villa vyhrála 3 krát. Ani v jednom zápasu nebyla po 90 minutách řádného hracího času remíza.

Arsenal - Aston Villa tip 22.10.2021 - 21:00

Pokud si pozorně prohlédneme jejich minulé vzájemné zápasy sahající až do data 13.12.2015, tak zjistíme, že oba týmy vyhráli stejný počet krát. Arsenal vyhrál 3 krát i Aston Villa vyhrála 3 krát. Ani v jednom zápasu nebyla po 90 minutách řádného hracího času remíza. V těchto duelech padlo celkem 16 gólů a z toho 9 vstřelil Arsenal a 7 branek nasázela Aston Villa. To dělá průměrný počet gólů na zápas přesně 2,67.

Poslední zápas mezi těmito týmy byl zápas Premier League, který se odehrál 06.02.2021, který skončil výsledkem 1:0 pro Aston Villa na jejich domácí půdě. Teď se ale bude hrát na půde "The Gunners", a tak je celkem možné, že to Aston Ville budou chtít pořádně natřít. Arsenal - Aston Villa tip je tedy jednoznačný.

Arsenal - Aston Villa tip - zajímavé sázky

Samozřejmě se může stát cokoliv. Je to stále jenom hra. Každopádně máme pro vás několik tipů, které jsou velmi pravděpodobné.

  • Arsenal vyhraje. Kurzy Arsenal - Aston Villa jsou v tomto případě jednoznačné: 1.95 pro výrhu Arsenalu a 4 pro prohru Aston Villa
  • Z pohledu celkové analýzy vybíráme hezký kurz na to, že v zápase padne více jek 2.5 gólů a to s kurzem: 1.87
  • Jako poslední tip zdarma jsme vybrali, že oba týmy v zápasu skórují. Na tuto sázku je kurz: 1.7

Pohled na zápas z pohledu šancí

V posledních 5 zápasech Arsenal vyhrál 3 zápasy, 2 skončily remízou a neprohráli ani jeden. Pokud jde o skóre obou týmů v posledních 5 zápasech, Arsenal odehrál 2 zápasy, kde skórovaly oba týmy, a 3 zápasy kde oba týmy neskórovaly. Nemyslíme si, že by však výhra pro Villa byla snadná. Obrana Arsenalu začala opravdu zářit a přírůstek Thomase Parteye do středu pole už se Kanonýrům jednou vyplatil. Partey hrál obrovskou roli při zápasu s Manchester United minulý víkend.

V posledních 5 zápasech Aston Villa vyhrála 2 zápasy, žádný z nich neskončil remízou a 3 zápasy prohrály. Pokud jde o skóre obou týmů v posledních 5 zápasech. Aston Villa v posledních 5 zápasech vstřelila 8 gólů a dostala jich 7. Předpoklady jsou takové, že Arsenal v tomto zápase Aston Villu porazí. Aston Villa má totiž venku celkem nehezkou bilanci.

Z pohledu šancí má jednoznačně na vrch domácí Arsenal, který je poháněn i sérií pěti neproher v řadě. Určitě si tuto šňůru prodloužit a neutrpí tak s Aston Villou porážku a ještě k tomu na domácí půdě. To by snad domácí fanoušci udělali seriózní paseku.

Poslední vzájemné zápasy

V posledních měsících se tyto dva týmy se sebou již potkaly. A to konkrétně v posledních dvou letech. V obou případech vyhrála Aston Villa. Šance však nejsou teď úplně vyrovnané.

6.2.2021 13:30 | 1. anglická liga Aston Villa-Arsenal 1:0 (1:0, 0:0)

8.11.2020 20:15 | 1. anglická liga Arsenal-Aston Villa 0:3 (0:1, 0:2)

Arsenal - Aston Villa tip na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas budete moct dívat na kanálu Premier Sport.
  • Živý přenos začne 22.10.2021 o 21:00.

Nejvíce kladené otázky

  1. Kde se tento zápas odehraje? Tento zápas se odehraje na domácí půdě týmu Arsenal.
  2. Jaký bude výrazný hráč? Očekáváme, že klíčovou postavou zápasu bude Thomase Parteye z Arsenalu.
  3. Kde mohu na tento zápas podat tiket? Přesně zde - na iFortuna.cz. Najdete tam několik možností sázek.
  4. Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze? Jedná sa o klíčový zápas v Anglické Premier League a proto byste u toho rozhodně neměli chybět. Navíc kurzy jsou skvělé.

Je nějaký jistější zápas na který bych mohl vsadit?

Pokud chcete jít na jistotu, je tu zápas Chelsea vs Norwich, kde je jasným favoritem team Chelsea.

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.