Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

20 velkých hvězd, které pohořely v Premier League - část 3.

Memphis Depay © skysports.com

Ve třetím dílu našeho seriálu se podíváme na dalších pět elitních fotbalistů. Ani těm totiž angažmá v Anglii nesedlo. Představíme si tři nepovedené nákupy Citizens.

10. Jérome Boateng (Manchester City)

Když v roce 2010 zamířil z Hamburku do Manchesteru City, nikdo nečekal, že to bude jen na jednu sezonu. Boateng neoslnil a rok po svém příchodu odešel do Bayernu Mnichov.


U Citizens strávil Boateng jen jeden ročník.

Teprve tam se z něj stal stoper světových kvalit, jednu dobu patřil mezi absolutní špičku. A za Bayern nastupuje dodnes, i když po letošní sezoně už dost možná změní dres.

9. Memphis Depay (Manchester United)

Velký talent nizozemského fotbalu. Do svého angažmá v Manchesteru United vlétl v roce 2015 po svém příchodu z Eindhovenu jako velká voda, ale postupně začal kupit i lajdácké výkony.


Depay po skvostném nástupu u United postupně uvadal.

Po podzimní části nadcházejícího ročníku došla United s Depayem trpělivost, Holanďan přestoupil do Olympique Lyon. Za ten hraje dodnes a jeho fotbalové umění zraje jako víno.

8. Eliaquim Mangala (Manchester City, Everton)

V roce 2014 odcházel s velkou pompou z Porta, u Citizens dostal šanci ve dvou ročnících, ale jeho výkony vůbec nebyly dobré a nepovedlo se ani hostování v Evertonu.


Mangala se novým Kompanym u Citizens nestal.

Nyní je Mangala hráčem Valencie, kde ale plní pouze roli náhradníka. Na to, že byl považován za budoucí stoperskou superstar, je jeho kariéra nakonec velkým zklamáním.

7. Juan Cuadrado (Chelsea)

Roku 2015 přicházel kolumbijský rychlík do Chelsea coby hvězda italské Fiorentiny, v dresu Blues ale zasáhl jen do 14 utkání a to ještě často jako střídající hráč.


V dresu Chelsea se Cuadrado moc neohřál.

Cuadrado pak odešel do Juventusu Turín, kde kroutí svou již šestou sezonu. Serie A mu prostě svědčí mnohem lépe než anglická soutěž, v Itálii je zase jako ryba ve vodě.

6. Maicon (Manchester City)

Brazilský pravý bek prožil skvělé časy v Interu Milán, svého času na svém postu neměl konkurenci. V roce 2012 ale přestoupil k Citizens, kde jeho výkony už za moc nestály.


Maicon toho na Etihad Stadium moc nepředvedl.

Po jediné sezoně zamířil Maicon zpátky na Apeninský poloostrov, kde se stal posilou AS Řím. Za Římany odehrál tři ročníky a pak se vrátil do rodné Brazílie.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.