Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Přestoupí Harry Kane do Chelsea?

Harry Kane © iconsport.photo

Manažer Chelsea, Pochettino, sleduje situaci okolo Harryho Kanea, který není spokojený v Bayernu Mnichov. Arsenal i Tottenham sledují zajímavé hráče. Přestoupí dva největší talenti německého fotbalu do Premier League? Zájem mají Liverpool a Manchester City.

Chelsea sleduje situaci okolo Harryho Kanea

Harry Kane odešel z Tottenhamu Hotspur do Bayernu Mnichov s cílem konečně získat nějakou trofej. Letošní sezóna se však nevyvíjí podle představ Bayernu, a to kvůli špatným výsledkům a mrazivé náladě uvnitř týmu. Harry Kane není ve svém novém působišti spokojený.

Chelsea pečlivě monitoruje jeho dostupnost a je ochotna učinit nabídku. Harry Kane by se rád vrátil do Premier League. K překonání střeleckého rekordu Alana Shearera mu chybí vstřelit 47 gólů. (213/260). Chelsea má potíže s nízkou produktivitou útočníků, dojde k obnovení spolupráce s manažerem Pochettinem(zdroj: bbc.com)


Arsenal sleduje zázračné dítě z Red Bull Salzburg

O mladého Izraelce Oscara Gloukha, který obléká dres RB Salzburg, má zájem Arsenal. Ofenzivní střední záložník zaujmul nejenom Arsenal, ale také skauty z Barcelony. V aktuální sezóně vstřelil šest gólů a na sedm přihrál.

Za seniorskou reprezentaci celkem odehrál dvanáct zápasů a třikrát se střelecky prosadil. Aktuální hodnota hráče se pohybuje okolo patnácti milionů eur. (zdroj: footballtrasnfers.com)


Tottenham zvažuje nabídku na Jamese Garnera

Po dlouhou dobu se Tottenham snažil získat do svého týmu záložníka Chelsea, Conora Gallaghera. Po neúspěšném pokusu a nejnovějších zprávách směřuje svůj zájem jinam. Jako možnou náhradu si Spurs vyhlédli Jamesa Garnera z Evertonu.

Bývalý hráč Manchesteru United podává v dresu Toffies spolehlivé výkony a v případě nouze může zaskočit i v obraně. Bývalý anglický mládežnický reprezentant je ceněn na 20 milionů eur. (zdroj: teamtalk.com)


Kdo získá mladé Německé hvězdy?

Mezi největší talenty německého fotbalu patří mladíci Florian Wirtz a Jamal Musiala. Oba dva jsou útočně ladění záložníci. O jejich služby se v minulosti zajímaly anglické velkokluby. Po slabším lednu to vypadá, že začne honba o zisk těchto dvou výjimečných dvacetiletých mladíků.

Wirtz se podílel na 24 gólech svého týmu ve třiceti zápasech, zatímco Musiala na deseti gólech ve 25 utkání. Oba dva mají hodnotu okolo 100 milionů eur. Zájem o tyto hráče mají Liverpool a Manchester City. Přesun Floriana Wirtze do Liverpoolu a Musialy do City by měly velký smysl. (zdroj: teamtalk.com)


Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.