Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Ian Maatsen opustí Chelsea v létě nejspíš natrvalo, Dortmund ho má v plánu vykoupit

Ian Maatsen © iconsport.photo

Ian Maatsen pravděpodobně v létě vystřídá Premier League. Zůstat by měl v Dortmundu. V první polovině sezóny totiž za Blues nastupoval jen velmi sporadicky.

Nizozemský fotbalista však při prvních startech za Dortmund udělal významný dojem, získal pochvalu od fanoušků, manažera Edina Terziče a dalších lidí z vedení klubu.

Podle Fabrizia Romana, známého fotbalového novináře, Dortmund si přeje získat Maatsena na trvalý přestup, a rozhodnutí bude učiněno na konci sezóny. I když hostování neobsahuje možnost opce, Maatsen má odhadovanou výstupní klauzuli ve výši 35 milionů liber, kterou je Dortmund prý ochoten zaplatit.

Ian Maatsen

Chelsea, která má problémy s finančním fair play, může být otevřená prodeji, aby splnila finanční požadavky. Odchod Maatsena by mohl přispět k plnění finančních plánů a zalepit díru za obrovskými útratami z minulých období.

Levý bek Maatsen bude nadále předvádět své dovednosti v Bundeslize, s nadcházejícím zápasem Borussie Dortmund proti Wolfsburgu 17. února. Po skončení sezóny se vrátí do Chelsea a jeho budoucnost bude rozhodnuta. Trvalý přestup do Borussie Dortmund se zdá jako nejvíce pravděpodobný.

Nicméně platí, že přestupový trh je velmi dynamický, a tak se do léta může stát ještě spousta věcí.

Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.