Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

West Ham - Liverpool tipy: Dostane Liverpool kladivem po hlavě?

west ham-liverpool-tipy

Jak dopadne další zajímavý zápas anglické Primer ligy? Dostane silný Liverpool od kladivářů kladivem po hlavě? Jak to vidí analytici?

V neděli 7.11.2021 v 15:00 přivítají Leeds na svém domácím trávníku klub Leicester. Bude to vyrovnaný zápas?

West Ham - Liverpool tipy

Odhadujeme to na vyrovnaný zápas, avšak s vědomím, že Liverpool má trochu navrch, i když hraje venku. Jen se podívejte na vybrané tipy a kurzy.

  • Zápas skončí výsledkem. Liverpool: Kurz: 1.73
  • Oba týmy dají gól. Ano. Kurz: 1.49
  • V zápasu padne více branek než 2.5+. Kurz: 1.52

I když jsou tyto dva týmy ve velmi kvalitní formě, neočekává se zde nerozhodný výsledek. Jedná se především o to, že Liverpool potřebuje vyhrát, aby se dotáhl, nebo alespoň neoddálil od prvního klubu v tabulce - Chelsea. Pokud Liverpool vyhraje, tak bude mít 25 bodů, což je stejně, jako má aktuálně Chelsea. Ta však hraje celkem snadný zápas, kde by si měla odnést tři body, a tak Liverpool potřebuje vyhrát. Pokud by se tak nestalo, mohlo by se stát, že by se propadl v tabulce o pár míst níže. Pak by záleželo, jak dopadne derby mezi Manchester United - Manchester City. Pokud by City vyhrálo a Liverpool prohrál, zaručeně by se propadli o pár pozic dolů.  A to rozhodně nechtějí, proto je pro Liverpool tento zápas velmi důležitý. West Ham je ale na čtvrté příčce tabulky a v případě jeho výhry a prohry City, by se dostal na druhou příčku tabulky, po čem určitě touží. Proto tento zápas rozhodně nebudou chtít pustit jen tak bez boje. Vytáhnou kladiváři svá kladiva a utlučou nimi Liverpool? 

West Ham - Liverpool tipy jsou v pozici, ze které vzkvétají krásné kurzy, a proto by si je neměl nechat ujít žádný profesionální sázkař. 

Pohled na zápas z pohledu šancí

Bude se jednat o útočný fotbal, a proto bude chtít vyhrát jak West Ham tak Liverpool. Proto jsme si jistí, že v tomto zápasu padne více branek. Navíc je potřeba vzít v úvahu, že Liverpool má jeden z nejlepších útoků na zemi a určitě se ho rozhodne proti West Hamu naplno využít. Jak bude úspěšný, to už ukážou pouze obránci West Hamu, kteří v této sezóně dovolili svým soupeřům vsítit 11 branek. Obrana Liverpoolu je však o něco lepší a dovolila svým protivníkům vsítit pouze 8 branek, přičemž jich rozdal až 29. West Ham nemá oproti Liverpoolu tak kvalitní útok, vsítili pouze 20 branek. Není to málo, ale v porovnaní s Liverpoolem je to o hodně málo. Liverpool dal dokonce nejvíc gólů v sezóně ze všech týmů v Premier lize. Určitě si bude chtít tento trend udržet, a proto se předpovídá, že v tomto zápasu budou padat góly jak přezrálé třešně. 

Hrají proti sobě týmy, které jsou ve vrchní části tabulky a ani jeden z nich nebude chtít přijít zkrátka. Každopádně bychom byli ohromeni, pokud by West Ham odolal útočné strategii Liverpoolu. Právě proto je Liverpool i favorit celého zápasu. 

Poslední vzájemné zápasy

West Ham - Liverpool tipy jsou postavené i na statistikách. Ty hrají ve prospěch Liverpoolu, protože v posledních 10 datovaných zápasech Liverpool nikdy West Hamu nepodlehl. Jen pro příklad uvádíme dva poslední zápasy.

31.01.2021 | West Ham - Liverpool 1:3

31.10.2020 | Liverpool - West Ham 2:1

West Ham - Liverpool tip na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas budete moct podívat na Premier sport TV a v rozšířené nabídce Live na iFortuna. 
  • Živý přenos z London Stadium začne 7.11.2021 v 17:30.

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas se odehraje na domácí půdě West Hamu na stadionu London Stadium.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Hvězdou zápasu by měl být útočník Liverpoolu Mohamed Salah.

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Zápas si můžete vsadit v kterékoliv sázkové kanceláři s českou licencí. 

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Jedná se o zápas klubů, které trůní ve vrchní části tabulky a oba týmy mají motivaci k tomu, aby vyhrály. Měli byste si vybrat z uváděných kurzů především proto, že čísla a statistiky obyčejně nelžou.

Je nějaký jistější zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Co takhle vsadit na zápas Arsenal - Watford, kde je jasným favoritem Arsenal?


Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.